Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Solid State Drive (SSD)

Alege un SSD potrivit pentru calculatorul tau

Acronimul SSD provine de la Solid State Drive. Iar un Solid State Drive este un tip de stocare bazat pe chip-uri de memorie. Mai simplu spus, un Solid State Drive este asemanator unui stick de memorie USB. Pe un SSD poti sa stochezi foarte multe date, intr-un timp foarte scurt. In plus, datele de pe SSD sunt pastrate in conditii de maxima siguranta.

SSD-urile au o viteza de citire foarte mare, sunt rezistente la socuri mecanice si prezinta un consum de energie redus. Toate aplicatiile instalate pe un SSD se deschid intr-o fractiune de secunda, in vreme ce pentru accesarea si salvarea anumitor documente se elimina timpii morti.

In categoria „Solid State Drive (SSD)” existenta pe altex.ro o sa gasesti SSD-uri care poarta semnatura urmatoarelor branduri extrem de cunoscute in randul utilizatorilor pe echipamente IT&C: Kingston, Samsung, Western Digital, Adata, Intel, Addlink, Sandisk, Goodram, Transcend, AMD, Gembird si Patriot. In functie de bugetul tau, poti cumpara un SSD ieftin, cu un pret de vanzare de circa 100 de lei, dar si unul de peste 2.000 de lei.