Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: CONFINSOLCU3

Solutie curatare pentru masina de spalat vase FINISH Machine Cleaner In-Wash, 3 bucati

 
Reducere
25%
24,68lei
32,90
Stoc epuizat
 • Curata grasimea si murdaria ascunsa din masina de spalat vase.

  100% mai multe ingrediente active care elimina grasimea* pentru a degresa si elimina murdaria din masina de spalat vase (piese ce nu sunt la vedere, filtre, brate pulverizatoare), in timp ce aceasta spala vesela. Nu este necesar un ciclu de spalare suplimentar.

  *100% inseamna de 2 ori mai multe ingrediente active care elimina grasimea din masina de spalat vase cand se foloseste acest produs cu Finish All in 1 fata de folosirea Finish All in 1 singur.

  Pentru performanta imbunatatita a masinii de spalat vase, utilizati aditivii Finish impreuna cu detergentii Finish sub forma de tablete multibenefocii.

  Folosire: Umpleti masina de spalat vase si introduceti tableta de detergent. Introduceti Solutia Finish pentru curatat masina de spalat vase sub forma de tableta oriunde in masina. Porniti ciclul obisnuit de spalare. Utilizati o data pe luna. Compatibil cu toate masinile de spalat vase.

  INFORMATII DE SIGURANTA: H319 Provoaca o iritare grava a ochilor. EUH208 Contine subtilizina. Poate provoca o reactie alergica. P102 A nu se lasa la indemana copiilor. P305+P351+P338 IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. P337+P313 Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. P101 Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. PRODUSUL POATE REPREZENTA RISC DE SUFOCARE LA COPII SUB VARSTA DE 3 ANI.

  Contine: 5 - < 15 % policarboxilati, < 5 % surfactanti neionici, enzime (Subtilizina), parfum.

 • Caracteristici generale

  Tip produsSolutie de curatare
  UtilizareBucatarie, Vase
  Mod de prezentareTablete
  ParfumAltele
  Cantitate3 tablete
  Numar spalari3
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.