Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Lasa-ne datele tale

Credex cauta pentru tine cea mai buna oferta la creditul de nevoie personale la toate bancile partenere si te ajuta sa iei cea mai buna decizie, pentru orice proiect ai de realizat, fara niciun comision de intermediere!

  • Renovare
  • Masina
  • Vacanta
  • Refinantare
  • Mobila
  • Proiectul tau

Avantaje

Cea mai buna oferta

Cautam cea mai buna oferta la bancile partenere pentru tine fara niciun fel de cost suplimentar.

Obtine gratuit sfaturi profesioniste

Iti recomandam produsul optim potrivit pentru tine - imprumut bancar, leasing, imprumut de la o institutie financiara non-bancara – IFN.

Economisesti timp

Oferim servicii financiare, oriunde, chiar si la locul de munca sau acasa.

Pregatirea dosarului

Te ajutam in finalizarea dosarului de credit si programam cu banca partenera toate detaliile pentru finalizarea contractului de credit.

Exemplu rata lunare

Ratele prezentare in tabelul de mai sus sunt informative si nu prezinta valoare contractuala. Campanie supusa unor termene si conditii, valabila in perioada 1-30 septembrie 2019. Voucherul cadou in valoare de 1.000 lei se acorda doar pentru contracte aprobate de peste 25.000 lei si se poate utiliza pentru cumparaturi viitoare din magazinele Altex de peste 5.000 lei (suma include si voucherul de 1.000 lei), pana la data de 30 noiembrie 2019. Mai multe detalii in regulamentul campaniei.

Credex Broker SRL, este partenerul Idea Bank pentru intermedierea creditelor de nevoi personale in magazinele Altex si online. Exemplu reprezentativ de cost - dobândă variabilă: Pentru un credit Idea::selfie în sumă de 30.000 lei, contractat pe un termen de 5 ani, cu un comision de analiză dosar de 400 lei, te poți încadra de la o dobândă variabilă minimă de 6,83% (cu o rată lunară de 592 lei, DAE de 7,74%, valoare totală plătibilă de 35.498 lei) până la o dobândă variabilă maximă de 12,93% (cu o rată lunară de 682 lei, DAE de 14,50%, valoare totală plătibilă de 40.891 lei).

Dobânda s-a calculat după formula Indice de Referință pentru Creditele acordate Consumatorilor (IRCC) din data de 01.07.2019 în valoare de 2,63% + marja fixă (de la 4,20% până la 10,30% în funcție de profilul tău socio-demografic și financiar) luând în considerare un discount în valoare de 1 punct procentual pentru virarea venitului prin Idea::Bank.