Cod produs: CRM83646

Spuma de dus NIVEA Smooth Extra Silky Skin, 200ml

 
16,90lei
Stoc epuizat
 • Spuma de dus NIVEA Smooth 83646, 200ml

  Formula de ingrijire imbogatita cu extract de matase, impreuna cu textura bogata si matasoasa a spumei, iti vor oferi acel moment de rasfat pur care le transforma in bine pe toate celelalte. Descopera o noua experienta de dus si lasa-te rasfatata din cap pana in picioare de formula blanda de ingrijire care curata delicat si in acelasi timp hraneste pielea.

  Mod de aplicare inovator.

  Pentru un dus este necesara doar o cantitate de marimea unei piersici.

  Ingrijeste delicat pielea. Formula imbogatita cu extract de matase.

  Ph neutru si compatibilitate testata dermatologic.

  Atentionare:

  Recipient presurizat. Poate exploda la temperaturi mari. A se tine departe de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise sau alte surse de aprindere. A nu se fuma in apropierea produsului. A nu se impunge sau arde recipientul, nici dupa folosire. A se feri de lumina soarelui. A nu se expune la temperaturi de peste 50°C. A nu se tine la indemana copiilor. 7% din continut este inflamabil.

  NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

  *Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: ingrijirea Corpului, ingrijirea Fetei si ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.

 • Caracteristici generale

  PentruFemei
  Tip produsSpuma de dus
  GamaClasic
  SetNu
  TexturaLichid
  BeneficiiCuratare
  Cantitate200ml

  Recomandari

  RecomandariA se citi instructiunile referitoare la posibilele reactii alergice inainte de utilizare, A se feri de indemana copiilor

  Valabilitate

  ValabilitateConform informatiilor inscrise pe ambalaj
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.