Stand casti ASUS ROG Throne, 7.1 surround, Hi-Res, RGB

Cod produs: ACC90YH01L0B2UA
 
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  DOMINATI ZONA DE GAMING

  ROG Throne are incorporat un DAC si amplificator ESS care vor imbunatatii experienta audio cu casti, oferind un sunet imersiv in jocuri, in vreme ce efectele de iluminare RGB personalizabile la 360 de grade care se sincronizeaza cu alte accesorii Aura Sync, ofera o experienta de iluminare uimitoare si unitara. ROG Throne dispune si de un hub ultra-rapid cu doua porturi USB 3.1 cu alimentare, ceea ce il face o solutie completa pentru organizarea si incarcarea echipamentului de gaming.

  EXPERIENTA AUDIO IMBUNATATITA

  ROG Throne are incorporat un DAC si amplificator ESS 9118 care ofera un sunet imbunatatit pentru casti atunci cand rulati jocuri si in streamingul de muzica si video. In plus, cu Hyper Grounding si tehnologia de diversificare a semnalului audio, care dezlantuie intregul potential al DAC-ului ESS prin procesarea individuala a semnalelor audio si de iluminare, va veti bucura de un sunet detaliat, dinamic si captivant in jocurile si continutul media favorit.

  ILUMINARE ASUS AURA RGB

  Exprimati-va stilul de joc cu iluminarea personalizabila Aura RGB de pe ROG Throne. Cu 18 zone de iluminare RGB care pot fi personalizate independent cu o combinatie de peste 16.8 milioane de culori, plus sase efecte de iluminare presetate, puteti crea o experienta de iluminare uimitoare care va apartine in totalitate.

  SINCRONIZATI-VA ECHIPAMENTUL

  Tehnologia ASUS Aura Sync va permite sa sincronizati efectele de iluminare ale tuturor produselor ROG compatibile cu Aura* pentru a crea o atmosfera de gaming unica si captivanta.

  *Necesita o placa de baza ASUS compatibila Aura.

  MAI MULTA PUTERE SI CONECTIVITATE

  ROG Throne este deasemenea si un hub USB cu doua porturi USB 3.1 care ofera conectivitate ultra-rapida. Astfel puteti ramane intotdeauna conectat si va puteti mentine toate dispozitivele incarcate.

  DESIGN ARCUIT OPTIMIZAT

  Un design arcuit optimizat cu suprafata de cauciuc anti-alunecare ofera o platforma stabila pe care puteti tine in siguranta castile si le veti proteja de zguduituri si alte socuri. In plus, suprafata mare de contact de pe zona arcuita distribuie uniform greutatea castilor, protejand impotriva deformarii pernitelor acestora, care astfel raman intr-o stare buna si sunt confortabile.

  ARMOURY II

  Software-ul Armoury II ofera elemente extensive de control si o interfata de utilizare intuitiva, care permit reglarea facila a lui ROG Throne pentru a functiona conform preferintelor dvs. Preluati controlul deplin asupra experientei audio, de la sunet 7.1 virtual surround si egalizator (EQ), la echilibrarea nivelului difuzoarelor 7.1, iar apoi creati si aplicati cu usurinta profiluri audio pentru diferite tipuri de jocuri, cum ar fi FPS-uri si curse, pentru cel mai bun si captivant sunet indiferent de scenariu.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal