Subnautica Below Zero Xbox One/Series

Cod produs: JOCXSXSUBBZ
 
107,91 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Inapoi pe planeta 4546B

  Scufundati-va intr-o aventura subacvatica inghetata pe o planeta extraterestra. Sub Zero este setat la doi ani dupa originalul Subnautica. Reveniti la Planeta 4546B pentru a descoperi adevarul din spatele unei intamplari mortale. Supravietuiti construind habitate, construind instrumente si scufundandu-va mai adanc in lumea Subnautica.

  Ajungand cu putin mai multa inteligenta decat echipament de supravietuire, ti-ai propus sa investighezi ce s-a intamplat cu sora ta ...

  Descopera adevarul

  Alterra a plecat in graba dupa un incident misterios. Statiile de cercetare abandonate puncteaza regiunea. Ce s-a intamplat cu oamenii de stiinta care au trait si au lucrat aiciO Jurnale, obiecte si banci de date imprastiate printre resturi zugravesc o noua imagine a incidentului. Cu resurse limitate, trebuie sa improvizati pentru a supravietui singur.

  Descoperă biomi neexplorate

  Inotati sub suprafetele albastre ale Twisty Bridges. Deveniti fascinat de stralucitoarele cristale mamut ale Cavernelor de Cristal. Urcati varfurile acoperite de zapada si aventurati-va in pesterile inghetate din bazinul glaciar. Manevrati intre orificiile termice in eruptie pentru a descoperi artefacte straine stravechi. Below Zero prezinta medii complet noi pentru a supravietui, a studia si a explora.

  Construiti habitate si vehicule

  Supravietuiti climatului dur construind habitate extinse, cautand resurse si construind echipamente. Explorati tundra inzapezita pe un hoverbike Snowfox. Navigati prin biomi incantatori si periculosi in Seatruck-ul dvs. modular.

  Cerceteaza forme de viata extraterestre

  Ceva nedescoperit se ascunde dupa fiecare colt. Inotati prin uriasul Titan Holefish, intalniti obsedantul Shadow Leviathan si vizitati adorabilul Pengwings. Pastreaza-ti inteligenta despre tine. Nu toate creaturile din aceasta lume ciudata sunt prietenoase.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal