Subwoofer auto JBL S3-1024, 450W RMS. 25,4 cm

Cod produs: SPAS31024
 
639,90 lei
Include taxa verde: 2,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Subwoofer fara incinta JBL S3-1024, 25.4cm, 450W RMS

  SSI ™ (Impedanta inteligenta selectabila)

  Cele mai multe modele de sisteme audio auto solicita impedanta de 2 sau 4 Ohmi. Seria III de subwoofere Jbl au un comutator exclusiv cu dubla impedanta care va permite sa alegeti optiunea de impedanta dorita pe 2 sau 4 Ohmi. SSI va permite sa va reconfigurati sistemul prin simpla apasare a unui comutator.


  Bobina Ventilata

  Bobina din Seria III creste semnificativ puterea si imbunatateste fiabilitatea prin fluxul mare de aer. Prin miscarea membranei difuzorului, aerul este pompat pe suprafata interioara si exterioara a bobinei. Acest aspect aero-racire este unic printre subwoofer-ele de pe piata.


  Bobina supradimensionata

  Bobina de 3” (75mm) dovedeste ca nu trebuie sa fie la categoria grea pentru a avea un impact serios. Ofera mai multa putere decat bobinele conventionale de 2” dar este mai usoara decat bobinele de 4”. Atinge echilibrul perfect intre energia termica si masa redusa.


  Suruburi si Terminale Premium

  Puterea da viata oricarui subwoofer. Terminalele din Seria III pot gazdui pana 8,37 mm2

  sectiune transversala, care transfera rezistivitate scazuta, pierdere redusa din puterea catre difuzor, chiar si daca sunt folositi mai multi metri de cablu. Toate acestea va asigura ca subwoofer-ul - si muzica dvs. - au puterea de care au nevoie.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal