Rezultate cautare : 2xdiferenta

2X Diferenta
Care este termenul in care pot aplica pentru serviciul 2x Diferenta?

Inregistrarea solicitarii poate fi efectuata din contul tau de client in termen de 7 zile calendaristice de la data plasarii comenzii.

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?
Citeste mai mult despre
2X Diferenta
Daca am achizitionat un produs din magazin si am gasit un pret mai bun pe un alt site pot aplica pentru serviciul 2x Diferenta?

Produsul trebuie sa fie achizitionat in aceleasi conditii de comercializare in care a fost achizitionat de tine din magazinul Altex. Daca ai facut o achizitie din magazinul nostru fizic produsul eligibil pentru comparatie trebuie comercializat tot intrun magazin fizic, nu online.

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?
Citeste mai mult despre
2X Diferenta
In cat timp primesc un raspuns pentru solicitarea inregistrata 2x Diferenta?

Termenul maxim pentru a primi rezultatul verificarii este de 5 zile lucratoare.

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?
Citeste mai mult despre
2X Diferenta
Te bucuri de cel mai bun pret - 2x Diferenta

Vrem sa ne asiguram ca te bucuri de cele mai competitive preturi atunci cand cumperi din magazinele ALTEX sau de pe https://altex.ro, asa ca iti vom returna de 2 ori diferenta, pentru produsul cumparat, in conditiile regulamentului serviciului.

Pentru a inregistra cererea pentru 2xDiferenta te rugam sa te loghezi in contul tau si sa urmezi pasii de mai jos. Inregistrarea solicitarii poate fi efectuata in termen de 7 zile calendaristice de la data plasarii comenzii.

PASUL 1

Din contul tau de client acceseaza rubrica 2x Diferenta.

 PASUL 2

In noua pagina deschisa iti vor fi afisate comenzile disponibile pentru aplicarea cerererii 2x Diferenta. Alege comanda dorita si selecteaza butonul “Vezi comanda” din dreptul acesteia.

PASUL 3

Iti vor fi afisate toate produsele din comanda. Alege produsul pentru care doresti aplicarea cererii si adauga link-ul site-ului concurent unde ai gasit produsul mai ieftin.

Tot ce trebuie sa faci dupa este sa apesi butonul “Trimite o cerere 2x Diferenta”.

Cererea va fi inregistrata urmand sa fie analizata iar in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data completarii formularului vei primi rezultatul verificarii.

 

Conditiile de validare a cererii de 2x diferenta:

Pentru ca un client ALTEX sa poata beneficia de aceasta promotie, trebuie sa intruneasca cumulativ urmatoarele conditii:

1. Clientul sa fi achizitionat un produs din magazinele ALTEX sau de pe https://altex.ro/, achizitia fiind confirmata prin bonul fiscal emis de un magazin ALTEX sau prin factura care atesta achizitia de pe site-ul https://altex.ro/ si chitanta in cazul in care produsul se livreaza cu plata ramburs.

2. Clientul sa gaseasca spre comercializare acelasi produs, acelasi brand si acelasi cod de produs, intr-unul dintre magazinele sau site-urile mentionate in regulamentul campaniei, insa la un pret mai mic celui practicat in magazinele ALTEX sau pe https://altex.ro/.

3. Clientul trebuie sa probeze pretul mai mic prin fotografii datate sau print screen-uri/URL in cazul achizitiei online (maxim 7 zile calendaristice de la data achizitiei specificata pe bonul fiscal/factura).

4. Pentru rambursarea online, produsul achizitionat de pe site-ul https://altex.ro, trebuie sa fie disponibil in stocul concurentului la data completarii formularii de rambursare.

5. In cazul achizitiei online, pretul mai mic trebuie sa fie valabil minim 3 zile consecutive pe site-ul concurentului, calculate incepand cu ziua completarii formularului de rambursare.

6. Clientul sa nu fi returnat produsul achizitionat din magazinele ALTEX sau de pe www.altex.ro.

Mentionam ca produsul al carui pret este mai mic in magazinul concurent nu trebuie sa faca obiectul unei actiuni de resigilare, refolosire, reconditionare si trebuie sa poata fi achizitionat in aceleasi conditii de:

a. Finantare – numerar sau sistem de plata in rate;

b. Servicii oferite – garantie si livrare;

c. Termenul de garantie al produsului si garantia asigurata de reprezentantii autorizati.

Compararea pretului va fi facuta intre pretul din ziua achizitiei produsului din magazinul ALTEX sau de pe https://altex.ro, dupa aplicarea oricaror forme de reducere – discount, voucher, cupon, etc - fara a tine cont de pretul altor servicii asociate (exemplu: cost de transport, extragarantie, asigurare etc.), si pretul de vânzare oferit de catre magazinele sau platformele de comert online mentionate in Regulamentul Campaniei

Nu fac obiectul prezentului regulament produsele care pot fi achizitionate la un pret mai mic intr-unul dintre magazinele sau platformele de comert online mentionate in regulamentul campaiei care sunt resigilate, refolosite, reconditionate etc.

Pentru alte detalii, te rugam sa consulti Regulamentul campaniei .

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?
Citeste mai mult despre