Cod produs: JOCNSWSYBERIATR

Syberia Trilogy - Nintendo Switch

 
Reducere
20%
175,92lei
219,90
In anumite magazine
 • Primul joc din trilogia Syberia este o calatorie de descoperire si intelegere a epocii trecute. Kate Walker, un avocat tanar din New York, a venit in Europa sa negocieze achizitionarea unei faimoase fabrici de jucarii, dar va avea in curand viitorul complet rasturnat. Proprietarul fabricii, Anna Voralberg, tocmai a murit. Mostenitorul fabricii, Hans, lipseste de zeci de ani, pierdut undeva in Siberia. Kate trebuie sa il gaseasca pentru a finaliza afacerea. In calatoria sa, va descoperi progresiv si va intelege motivele pentru care Hans si-a parasit familia si nu s-a mai intors niciodata.

  Syberia 2 este cel de-al doilea joc al seriei si prezinta aventurile lui Kate Walker si Hans Voralberg.

  Dupa ce renunta la toate proprietatile materiale cu scopul de a-l insoti pe mostenitorul familiei Voralberg in calatoria sa, rolul lui Kate va suferi o schimbare remarcabila. Din urmaritoare, aceasta devine ajutorul principal al lui Hans, care este in cautarea pamantului pierdut al mamutilor.

  Syberia 3 este un joc popular de aventura reprezentand continuarea seriei de aventura creata de artistul Belgian Benoit Sokal asi Microids Studio, lansat la mai bine de 10 ani de la a doua parte a seriei. Povestea se concentreaza pe aventurile lui Kate Walker, un tanar avocat a carui profesie si curiozitate se incurca in intr-un nou mister. In decursul jocului, jocul dispune de mecanic de joc clasice in stilul point-and-click, intalnind o intreaga serie de caractere cunoscute din primele jocuri ale seriei, cat si noi eroi. In ciuda faptului ca jocul utilizeaza o grafica 3D ce inlocuieste complet fundalurile clasice desenate manual, jocul dispune in continuare de un stil de arta specific jocurilor anterioare ale seriei.

 • Caseta tehnica

  TitluSyberia Trilogy - Nintendo Switch
  GenAdventure, Puzzle
  Optiune de jocSingle-player
  PlatformaNintendo Switch
  EditieStandard
  Tip suportCartridge
  Recomandare varsta (PEGI)12+
  Tip licentaRetail
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare31.10.2019
  ProducatorIndependent
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.