Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Detergent vase FINISH Clasic Lemon 32 tablete pentru masina de spalat vase

Cod produs: CONFINISHLEM32
Fii primul care evalueaza acest produs
 
33,90lei
Stoc epuizat
 • FINISH CLASSIC - POWERBALL UMEZESTE SI INMOAIE PETELE DIFICILE PRODUSE DE ALIMENTE, IN TIMP CE DETERGENTUL CURATA PUTERNIC RESTURILE DE PRODUSE ALIMENTARE.

  Recomandarea #1 a producatorilor renumiti de masini de spalat vase.

  Instructiuni de utilizare:

  Desfaceti o tableta si plasati-o in compartimentul de dozare al masinii pentru cele mai bune rezultate. Daca tableta nu se potriveste, consultati producatorul masinii de spalat vase sau manualul pentru consiliere. Folositi Finish Sare si Finish Solutie de clatire. Potrivit pentru fose septice.

  Informatii de siguranta:

  ATENTIE! Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la  indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: Consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Nu inghititi produsul. Daca s-a intamplat acest lucru, consultati urgent un medic.

 • Caracteristici generale

  Tip produsDetergent pudra
  Mod de prezentareTablete
  UtilizareVase
  Caracteristici suplimentareIngrediente: 5 - 15 % agenti de inalbire pe baza de oxigen, < 5 % policarboxilati, < 5 % fosfonati, < 5 % surfactanti neionici, enzime (Subtilisin, Amilaza), parfum.
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.