Tastatura Gaming mecanica VERTUX Comando, USB, Layout US, negru

Cod produs: TASCOMANDO
 
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Tastatura Gaming mecanica VERTUX Comando

  Tastatura Deluxe de dimensiuni mari pentru sesiuni de joc intense:

  Vertux Comando este o tastatura premium de gaming suprem pentru jucatorii care petrec ore lungi in acele sesiuni intense de joc. Aceasta tastatura este un partener excelent si de incredere, care va poate imbunatati atat scorurile de joc, cat si experienta de joc. Indiferent de locul in care va aflati, aceasta tastatura lumineaza mediul inconjurator si va permite sa jucati precis si confortabil cu designul sau ergonomic. Un cadru solid face ca tastatura Vertux Comando sa fie extrem de durabila.

  Tactile Blue Mechanical Switches

  Vertux Commando are comutatoare de precizie, care ofera o senzatie tactica consistenta pentru un raspuns mai rapid si ofera un sunet clar. Aceste taste sunt concepute pentru a avea un echilibru perfect de reactie, feedback si precizie pentru performante ridicate. 104 taste cu design anti-ghosting 100% asigura cea mai mare acuratete a comenzilor dvs. in orice caz de utilizare si nu va rata niciodata nicio apasare de tasta sau nu va va confunda comenzile in niciun fel. Acest lucru este minunat pentru sesiuni de joc de grup sau chiar sesiuni individuale. Cu 50 de milioane de apasari de taste si un design superior din metal din aluminiu, tastatura mecanica Vertux Comando este destinata sa fie partenerul dvs. de incredere pentru o perioada lunga de timp.

  7 efecte de iluminare RGB

  Cu 7 efecte de iluminare Personalizati modurile de iluminare ale tastaturii in functie de nevoile si preferintele dvs. Cele 7 efecte includ Efecte de iluminare LED constante, apasate pe taste, breathing, blocare, oscilator, pulsare si ripple care pot fi schimbate folosind tastele FN + F1, F2, F3, F4 si F5. Tastatura Vertux Comando poate fi excelenta pentru jocul pe timp de noapte chiar si fara lumina, deoarece puteti regla luminozitatea iluminarii in functie de preferinte si in functie de mediul dvs. Puteti regla luminozitatea tastelor FN + „+/-”.

  Cadru din aluminiu pentru o durabilitate maxima

  Vertux Comando este fabricat pentru o durata de viata si o rezistenta de neintrerupt, facandu-l punctul central perfect pentru sesiuni de joc intense. Cadrul din aluminiu mentine tastatura solida din punct de vedere structural si ofera o rezistenta premium la uzura. Baza tastaturii Vertux Comando vine cu 2 tampoane din silicon pe margini pentru a va mentine tastatura stabila in timpul acelor sesiuni de joc extrem de competitive, extrem de intense.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal