Tastatura Gaming Wireless mecanica LOGITECH G613 Lightspeed, Romer-G Switch, USB, Bluetooth, Layout US INT, negru

Cod produs: TAS920008393
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  TASTATURA MECANICA WIRELESS PENTRU JOCURI

  Performanta de top

  G613 este o tastatura wireless de generatie nou conceputa pentru utilizatorii care cauta performanta de inalta calitate a tastelor mecanice. G613 ofera tehnologia wireless LIGHTSPEED pentru rate rapide de raspuns de 1 ms si Bluetooth pentru conectivitate multi-platforma.

  LIGHTSPEED WIRELESS

  Performanta wireless avansata

  Tehnologia fara fir LIGHTSPEED este solutia wireless optimizata, end-to-end, oferind o rata de raspuns de 1 ms pentru conectivitate fara fir. Aceasta solutie wireless profesionala este incorporata in tastatura de jocuri G613 pentru a oferi o performanta extrem de consistenta.

  SWITCH-URI MECANICE Romer-G

  Switch-uri mecanice profesionale

  Switch-urile mecanice Romer-G ofera o performanta mecanica linistita si precisa, cu durabilitate incredibila si o durata de viata a clicurilor de 70M. Jucatorii de top esports aleg switch-urile Romer-G care au o actiune de 1,5 mm, ceea ce inseamna ca este cu 25% mai rapid fata de switch-urile mecanice standard. Romer-G este un amestec perfect de viteza, precizie si performanta.

  CONECTATI-VA CU DISPOZITIVELE DVS

  Conectati utilizand LIGHTSPEED sau Bluetooth

  Conectivitatea duala cu LIGHTSPEED si Bluetooth va permite sa va conectati si sa controlati pana la 8 dispozitive. Comutati cu usurinta intre cele doua dispozitive conectate prin apasarea unui singur buton.

  DURATA DE VIATA A BATERIEI

  Durata de viata a bateriei de pana la 18 luni

  Utilizand doar 2 baterii AA, G613 poate fi utilizata timp 18 luni aproximativ. Cand bateria este la 15%, ambele LED-uri de pe tastatura si notificarile software-ului Logitech Gaming va vor avertiza inainte de a se termina bateria.

 • Specificatii

 • Recenzii
  51 recenzie

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal