Telefon APPLE iPhone 11 Pro, 512GB, Gold

Cod produs: SMTMWCF2RMA
 
7.399,90
-13%
6.376,68 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni persoane fizice. 12 luni persoane juridice
 • Descriere

  iPhone 11 Pro

  Totul la nivel Pro

  O camera tripla revolutionara. Un salt fara precedent in autonomia bateriei. Si un chip uimitor - vei fi uimit de ceea ce poate face un smartphone. Primul iPhone care poate fi numit Pro.

  iPhone 11 Pro

  Obsesie pentru design

  iPhone 11 Pro. 4 Culori. 512GB Memorie. Design din otel inoxidabil si sticla.

  Un sistem cu 3 camere

  Primul sistem cu tripla camera care combina tehnologie revolutionara cu simplicitatea legendara a iPhone-ului. Captureaza de 4 ori mai multa scena. Amintiri frumoase in lumina scazuta. Filmeaza un video de inalta calitate pentru un smartphone - apoi editeaza-l cu aceleasi unelte pe care le folosesti la editarea fotografiilor. Vei ramane uimit de iPhone 11 Pro!

  Camera Ultra-Wide

  • Distanta focala 13mm
  • Apertura f2/4
  • Lentile 5 elemente
  • FOV 120°
  • De 4 ori mai multa scena
  • Senzzor de 12MP

  Camera Wide

  • Distanta focala 26mm
  • Apertura f1/8
  • Lentile 6 elemente
  • Stabilizare optica a imaginii
  • Focus Pixel 100%
  • Senzor nou de 12MP

  Telephoto

  • Distanta focala 52mm
  • Apertura larga f2.0
  • Lentile 6 elemente
  • Stabilizare optica a imaginii
  • Zoom optic 2x
  • Senzor 12MP

  Unghi de vizualizare extins.

  iPhone 11 Pro te lasa sa dai zoom de la camera Telefoto pana la Camera Ultra Wide pentru un impresionant zoom de 4x.

  Interfata imersiva

  Am marit unghiul de vizualizare pentru a te lasa sa vezi ce se intampla in afara imaginii. Si nu exista nimic intre subiect si dvs, doar un nou font de camera Pro. Intotdeauna veti fi cufundat in scena.

  Video 4K

  iPhone 11 Pro te lasa sa capturezi video frumoase si reale, cu detalii si fara miscare. Putere de procesare epica inseamna ca poate filma video 4K cu o gama dinamica si extinsa si stabilizare video cinematografica la 60fps. Aveti mai mult control pentru creare, cu de 4 ori mai multa scena si unelte puternice de editare cu care sa te joci.

  Ultra Wide

  Atunci cand nu intra totul in cadru doar da zoom si mareste. Noua camera Ultra Wide a telefonului iPhone 11 Pro surprinde de 4 ori mai multa scena ca niciodata. Este ca si cum ai face un pas inapoi, dar nu il faci. Doar zoom...

  Pozitioneaza-te sub subiectul tau pentru fotografii care se simt puternice si eroice. In spatii stramte, este ca si cum ai face un pas inapoi pentru a surprinde mai mult din imprejurimi.

  Cu un unghi de 120 de grade Camera Ultra Wide este ideala pentru fotografia de peisaj.

  Night mode

  Captureaza fotografii luminoase in restaurantele slab luminate sau pe plajele luminate de luna. Noul Night Mode foloseste inteligenta artificiala si procesorul A13 Bionic pentru a va oferi fotografii mai luminoase ca niciodata in lumina slaba. Si totul se intampla in mod automat. De asemenea puteti folosi comenzile manuale pentru a captura imagini mai detaliate si cu mai putin zgomot.

  Portrait mode

  Selfie-uri mai bune ca niciodata cu ajutorul celor 3 camere care colaboreaza. iOS 13 adauga efectul High-Key Light Mono pentru fotografiile monocrome. Iar cu Portrait Lighting controlati intensitatea luminii pentru a face din fotografie una de studio.

  Smart HDR

  Datorita invatarii automate Smart HDR este mai inteligent ca niciodata. Recunoaste fetele si le trateaza diferit fata de restul obiectelor. Astfel, fetele au aspecte luminoase si frumoase, umbre si tonuri naturale. Asta inseamna ca iPhone 11 Pro poate regla automat detaliile atat asupra subiectului cat si in fundal. Nici unele DSLR nu fac asta.

  Mai repede de la poze la video

  Puteti incepe sa faceti fotografii instantaneu cu QuickTake. Realizati un videoclip pur si simplu tinand obturatorul in modul foto. Apoi glisati spre dreapta pentru a continua inregistrarea. Chip-ul A13 Bionic poate folosi invatarea automata pentru a urmari automat un subiect in miscare.

  Slofie

  Introducem slofie. Totul pare mult mai frumos la 120fps, chiar daca va faceti un selfie sau fluturati mana in semn de salut. Acum puteti adauga mai mult selfie-urilor dvs datorita noii camere TrueDepth de 12MP. Doar intoarceti iPhone 11 Pro in modul Landscape si aparatul foto va face zoom automat pentru a intra mai mult in cadru.

  Super Retina XDR

  Ecranul Super Retina XDR nu are unul, ci doua noi niveluri de luminozitate si intelege cand sa le foloseasca. Atinge pana la 800 de nits cand sunteti la soare - excelent pentru fotografierea si efectuarea selectiilor din mers - si pana la 1200 de puncte cand vedeti continut extrem de dinamic. Este ca si cum ai avea un iPhone Pro Display XDR pe iPhone.

  Performanta Pro

  Am construit A13 Bionic cu o atentie catre invatarea inteligenta - permitand experiente care nu se regasesc la niciun smartphone. De fapt, este atat de rapid si puternic si inteligent, incat este cu ani inainte fata de alt chip.

  Mai multa putere, mai multa autonomie

  In 30 de minute iPhone 11 Pro se incarca 50% cu adaptorul de 18W inclus.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal