Telefon APPLE iPhone Xs, 64GB, Space Gray

Cod produs: SMTMT9E2RMA
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  iPhone Xs
  Un ecran si mai mare

  Cel mai mare ecran Super Retina vazut vreodata la un iPhone. Cel mai rapid Face ID. Cel mai inteligent si mai puternic chip dintr-un telefon. Un sistem revolutionar de camere duale. iPhone Xs este tot ceea ce iubesti la un iPhone, dar la un nivel extrem.

  Super Retina. Mare si chiar si mai mare.

  Ecranul OLED special de pe iPhone Xs ofera cele mai clare culori intalnite la un telefon, HDR si un negru profund si real.

  Materiale exceptionale

  Cea mai durabila sticla folosita vreodata la un telefon. Un iPhone Xs de un Gold superb, finisata perfect printr-un proces la nivel atomic. Margini din otel inoxidabil prelucrate prin precizie chirurgicala.

  • Apple foloseste un otel inoxidabil de calitate chirurgicala conceput pentru a crea margini structurale in trei finisaje.
  • Finisajele Gold si Space Gray utilizeaza un proces fizic avansat placare ionica(PVD) pe marginile din otel inoxidabil pentru culori si grad de reflexie care completeaza armonios sticla.
  • Partea din spate a geamului permite iPhone Xs sa se incarce wireless, chiar mai repede decat iPhone-ul X.

  Face ID de neegalat

  Securitatea iPhone Xs este mult mai usor de controlat cand fata ta devine parola ta. Doar dintr-o privire va puteti debloca iPhone-ul si puteti sa va autentificati in aplicatii si conturile tale. Este cea mai sigura si rapida autentificare faciala vazuta vreodata la un telefon.

  Chip inteligent A12 Bionic

  Cel mai puternic si mai inteligent chip folosit vreodata intr-un smartphone. Impreuna cu ultima noastra generatie de procesor Neural Engine vei avea experiente uimitoare de realitate augmentata, portrete incredibile cu Depth Control si viteza si fluiditate in tot ceea ce faci. Cu noul iPhone Xs.

  Camere duale revolutionare

  Senzorul inovator care lucreaza impreuna cu ISP si cu Neural Engine te va ajuta sa creezi fotografii mai bune ca niciodata. O noua era in fotografie se arata cu cea mai populara camera de pe un smartphone.

  Smart HDR

  Smart HDR. Noi cadre secundare. Un senzor mai rapid. Puternicul chip A12 Bionic. Toate acestea aduc mai multa lumina și detalii umbrite la fotografiile dvs.

  Pixeli mai mari si mai profunzi

  Un senzor nou creeaza o mai buna fidelitate a imaginii, o acuratete a culorii si o reducere a zgomotului in cazul fotografiilor cu lumina scazuta.

  Efect bokeh mai bun

  Fotografiile in modul Portret vor arata si mai profesionist datorita efectului sofisticat de blur al fundalului.

  Depth Control

  Dupa ce ai facut poza pot sa ajustezi adancimea cadrului la fotografiile de tip portret.

  Camere duale posterioare de 12 MP

  Obiectiv cu unghi larg ƒ/1.8

  Obiectiv telefoto ƒ/2.4

  Senzor de 2x mai rapid pentru Smart HDR in toate pozele tale

  Mod Portret cu Controlul adancimii de camp

  Video 4K de pana la 60 fps

  Camera TrueDepth

  Obiectiv cu unghi larg ƒ/2.2

  Mod Portret cu Controlul adancimii de camp

  Video de 1080p de pana la 60 fps

  In plus iPhone Xs ofera 4G LTE de clasa Gigabit pentru viteze de descarcare foarte rapide. Si cu 256 GB de stocare poti pastra toate amintirile tale in noul iPhone Xs.

  iPhone este unic, niciun alt telefon nu se poate compara cu un iPhone. Cu fiecare decizie in conceperea lui il face sa se se distanteze de alte smartphone-uri. De la modul in care este fabricat, la modul in care ne preocupa confidentialitatea si securitatea inca de la inceputuri si pana la modurile inovatoare prin care ne preocupam de natura si reciclam componentele.

 • Specificatii

 • Recenzii
  41 recenzie

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal