Telefon XIAOMI Mi 10 Pro 5G, 256GB, 8GB RAM, Single SIM, Solstice Grey

Cod produs: SMTMI10PROGY
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Telefon XIAOMI Mi 10 Pro

  Lumini. Camera. Actiune
  Liderul video in era 5G

  Redefinim limitele performantei unui smartphone

  Experimenteaza putere extrema si performanta de generatie viitoare cu noul XIAOMI Mi 10 Pro care dispune de noua generatie de procesoare Qualcomm Snapdragon 865, cu ultimile tehnologii LPDDR5 RAM si UFS 3.0 ROM. Chiar daca il folosesti la munca sau sa te joci jocurile preferate, XIAOMI Mi 10 Pro te va surprinde.

  LPDDR5 * UFS 3.0 Flash storage

  Noua generatie LPDDR5 RAM este cu 29% mai rapida, iar impreuna cu UFS 3.0 flash storage performanta va fi de 100%.

  VC Liquid Cooling

  Suprafata superioara a camerei de vapori + un strat de grafit cu 6 stive + gel transmitator de caldura

  Redefinim limitele tehnologiei de rețea in noua Era 5G

  Vitezele super rapide de download sunt doar inceputul. Acum aveti standarde de retele mai rapide si mai robuste care ofera securitate mai buna, stabilitate si fiabilitate. Experimenteaza Internetul viitorului cu suport din partea 5G si Wi-Fi 6, sustinute de tehnologia avansata XIAOMI 5G MultiLink.

  Wi-Fi 6

  XIAOMI Mi suporta noul standard G si Wi-Fi 6. Randamentul maxim atinge 9,6 Gb / s Suporta tehnologia OFDMA și 8x8 MU-MIMO care permite conectarea mai multor dispozitive simultan pentru a mentine viteze de descarcare ridicate si stabile.


  MultiLink

  Conectari simultane pana la 3 retele pentru asigurarea stabilitatii si neintreruperii conectivitatii.

  Redefinim limitele fotografiei

  108MP Camera Pro

  Hardware-ul si Software-ul conlucreaza pentru a realiza progrese in ceea ce priveste viteza, calitatea display-ului si experienta utilizatorului. Un sistem de camere mult mai responsiv cu care capturezi fotografii 108MP mult mai rapid si cu spatiu ocupat mult mai putin.

  Panorama 117°

  Beauty Camera

  Zoom optic hybrid 10x

  Redefinim limitele videografiei

  8K Ultra HD Video Camera

  Camera de 108MP revolutioneaza videografia in domeniul smartphonului prin furnizarea de inregistrari video 8K. Cu Modul Pro si sunetul stereo puteti realiza videoclipuri profesionale cu noul XIAOMI Mi 10 Pro.

  Modul Pro

  Experimenteaza noi provocari cu XIAOMI Mi 10 Pro in videografia 8K cu modul Pro. Functiile AE/AF Lock si Focus Peaking va provoaca sa fiti mai creativ.

  Movie frame

  Adauga mai multe la videoclipurile tale: 8 filtre de filme clasice incorporate, fundal blurat in timp real, filtre de culoare. Cu XIAOMI Mi 10 Pro vei captura video cinematice.

  Redefinim experienta audio

  Sunet stereo echilibrat

  XIAOMI Mi 10 Pro va ofera un design stereo echilibrat si un design de difuzor cu 7 magneti. Aceasta dubleaza volumul si creste considerabil intervalul dinamic. Aceasta tehnologie este dublata de efecte de sunet stereo ajustate pentru diferite scenarii pentru o experienta audio imersiva.

  Redefinim experienta de display

  Display 90Hz

  XIAOMI Mi 10 Pro are cel mai bun display dintre celelalte telefoane Xiaomi. Are o rata mare de refresh de 90Hz si o rata de sampling de 180Hz. Chiar daca citesti sau joci jocurile tale preferate, ecranul este mai fluent si are o sensitivitate mai buna. In acelasi timp, are si cea mai buna acuratete a culorilor dintre toate telefoanele Xiaomi.

  4500mAh


  Incarcare rapida


  Incarcare rapida wireless

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal