Telescop CELESTRON Land & Sky 60 AZ, refractor

Cod produs: TEL150900
 
215,99 lei
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Telescop CELESTRON Land & Sky 60 AZ, refractor

  CELESTRON este liderul mondial in proiectarea, fabricarea de telescoape astronomice si produse optice de cea mai inalta calitate, printre intreaga gama de telescoape pe care le fabrica includ telescoape astronomice, telescoape automate si telescoape manuale, precum si accesorii pentru toate telescoapele, binoclurile binoculare , observarea lunetelor si a microscopurilor.

  CELESTRON ofera o gama larga de produse pentru toate nivelurile si pentru toate bugetele, cu garantia CELESTRON. De la infiintarea CELESTRON in 1960, cu o varietate excelenta si larga de brevete tehnologice, a obtinut o reputatie de invidiat la nivel mondial in astreonomie si optica, ceea ce l-a determinat sa fie primul brand mondial din sectorul astronomic in 2011.

  Optica CELESTRON, in special in configuratia telescopului Schmidt-Cassegrain, iese in evidenta din concurenta, oferind imagini cu contrast ridicat, fara aberatii cromatice, cu modele exclusive CELESTRON.

  Noua serie Land & Sky a lui Celestron este ideala pentru astronomii care doresc sa-si testeze hobby-ul intr-un mod economic.

  Acest telescop Celestron Land & Sky, dupa cum sugereaza si numele sau, poate fi folosit ca telescop terestru pentru a observa peisajul sau ca unul astronomic pentru a observa luna in detaliu.

  O serie de accesorii sunt incluse cu Celestron Land & Sky 60 pentru a incepe observatiile aproape imediat.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal