Cod produs: MON43US662H

Televizor Hospitality LED Smart LG 43US662H, Ultra HD 4K, HDR, 109cm

2.759,90 lei
din: 28.04.2023
exclusiv online
Diagonala: 109 cm
Culoare: Negru
 • Negru

Adauga servicii

Adauga extra garantie
Adauga serviciu instalare
 • Descriere

  Televizor LG Smart Hotel cu management eficient al continutului

  Seria US662H accepta Ultra HD clar si gestionarea eficienta a continutului cu solutiile Pro:Centric.

  In plus, noul webOS 5.0 pentru o mare varietate de nevoi ale clientilor, ofera continut personalizat intr-un mod mai usor.

  Pro:Centric Direct

  Solutia de gestionare a continutului hotelier Pro:Centric Direct ofera instrumente de editare usoare si simple, facilitand efectuarea de servicii si management de la distanta bazat pe retea IP cu un singur clic. Solutia Pro:Centric Direct permite utilizatorilor sa isi editeze interfata cu usurinta, oferind o interfata personalizata si gestionand eficient toate televizoarele din camera.

  Meniu rapid

  Acum LG ofera noul meniu rapid (ver. 4.0), facandu-l mai usor de utilizat ca niciodata. Solutia meniului de acasa a fost imbunatatita in mod semnificativ odata cu adaugarea noului Instrument de creare a videoclipurilor promotionale pentru hotel. Utilizatorii pot utiliza acum si Quick Manager pentru distribuirea usoara a informatiilor in aceeasi retea, fara un server sau functie de clonare USB, ceea ce face ca aceasta sa fie solutia perfecta pentru scenele de utilizare autonome.

  Mai inovator LG webOS 5.0

  Explorati cele mai recente functii LG Smart TV si descoperiti televizoare care ofera tehnologie inovatoare, claritate remarcabila si culori reale. Modul Mood Display si Galerie recent adaugat va permit sa utilizati televizorul ca un ceas personalizat si o lucrare de arta care se armonizeaza perfect cu spatiul si viata dvs.

  Recunoastere vocala

  De la interactiune fara intreruperi la experienta constanta a utilizatorului, LG face un pas mai departe pentru a conduce piata TV comerciala, incluzand recunoasterea vocii, permitand utilizatorilor sa controleze cu usurinta televizoarele LG. Solutiile noastre stabile si de incredere bazate pe webOS si Pro:Centric Direct vor spori semnificativ competitivitatea produselor si serviciilor noastre, ajutandu-va sa obtineti o afacere de succes in viitor.

  *Control nativ TV

  * Control bazat pe server

  * Este necesara telecomanda Magic Motion (se vinde separat)

  Soft AP

  Punctul de acces activat prin software (Soft AP) este o caracteristica Wi-Fi „virtuala” care utilizeaza software pentru a crea un hotspot wireless. Versiunea actuala accepta modul Bridge, care permite administratorilor de retea sa gestioneze dispozitivele conectate si sa colecteze informatii utile, cum ar fi nivelul semnalului, parolele Soft AP etc.

  * SoftAP ar trebui setat in meniul de instalare dupa ce televizorul este pornit.

  * Este posibil ca Smart Mirroring sa nu fie utilizat in acelasi timp.

  Modul Hotel (Modul de afisare publica)

  De la selectarea canalului la nivelul volumului, puteti controla setarile televizorului in zonele de afaceri. Modul de afisare publica va permite, de asemenea, sa restaurati setarile implicite, dupa cum este necesar, pe televizoare.

  Video de bun venit / Ecran

  Cu capacitatea de a afisa mai multe imagini, televizoarele Commercial Lite permit o variatie mai mare a mesajelor de salut in camerele de hotel, ceea ce ii face pe clienti sa se simta mai bineveniti si mai ingrijiti.

  Clonarea USB

  Clonarea datelor USB face gestionarea mai multor afisaje mai eficienta pentru o functionare optima. In loc sa configurati fiecare afisaj unul cate unul, datele pot fi copiate pe un USB pentru un afisaj si pot fi trimise catre celelalte afisaje printr-un plug-in USB.

  Diagnosticare la distanta

  Economisiti cheltuieli mari cu gestionarea televizorului comercial cu Diagnosticare la distanta. Diagnosticarea la distanta in timp real raporteaza si detecteaza erorile din timp pentru a preveni functionarea defectuoasa a televizoarelor.

  Iesire IR

  Folosind set-top box-ul interactiv, toate televizoarele LG pot fi controlate cu o singura telecomanda.

  Iesire difuzor extern

  Imbunatatiti experienta de divertisment cu un difuzor suplimentar. Oaspetii pot asculta si controla sunetul televizorului de oriunde, chiar si din toalete.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
  Include taxa verde: 12,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor