Televizor Hospitality SAMSUNG HG43ET670UX, Ultra HD 4K, HDR, 108cm

Cod produs: MONHG43ET670UXX
2.199,90 lei
Include taxa verde: 12,50 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni
Garantie de conformitate: 24 luni
 • Descriere

  Creati o experienta premium pentru oaspetii dvs.

  Seria HT670U de la Samsung ofera o solutie hoteliera cuprinzatoare. Rezolutia imaginii UHD, impecabila si clara, este sustinuta de un meniu de pornire personalizat, securitate sporita prin compatibilitatea TIZEN cu infrastructura coaxiala existenta si angajamentul personalizat al oaspetilor pentru un sejur memorabil la hotel.

  Redare cromatica si stralucitoare

  Tehnologia Crystal Display este sinonima cu redarea culorilor optimizata pentru a admira fiecare subtilitate si a va cufunda in imagini cu o gama mai larga de culori.

  Calitate UHD pentru continutul dvs.

  Ecranele proiectate de Samsung pentru hoteluri asigura oaspetilor aceeasi calitate a imaginii pe care o obtin din sistemele lor de divertisment la domiciliu. Tehnologia de upscaling UHD va permite sa vizualizati tot continutul in rezolutie UHD (3.840 x 2.160) si cu un numar de patru ori mai mare decat cel al formatului FHD standard.

  Imagini de calitate fina

  Pe langa calitatea UHD uniforma, afisajele Samsung aduc puterea rafinamentului imaginii High Dynamic Range (HDR10 +) in fiecare camera de hotel. Folosind metadate dinamice pentru a regla fiecare cadru, tehnologia HDR10 + ofera o experienta de vizualizare optima, detaliata si cu adevarat memorabila.

  Un meniu initial personalizat

  Fiecare afisaj Samsung are un meniu acasa intuitiv si personalizabil, ideal pentru eficientizarea schimbului de continut intre hoteluri si oaspeti. Hotelierii pot insera cu usurinta imagini, sigle si icoane, alegandu-le in functie de nevoile oaspetilor individuali, de ofertele speciale care urmeaza sa fie promovate si de intarirea marcii.

  Performanta superioara, siguranta imbunatatita

  Bazat pe puternicul sistem de operare TIZEN, afisajele hoteliere Samsung permit distribuirea sigura a continutului la nivel de aplicatie, platforma si sistem.

  Integrare perfecta in reteaua coaxiala

  O solutie unificata de gestionare a continutului compatibila cu infrastructurile coaxiale, LINK REACH 4.0 amplifica procesele de servicii, asigurand o interactiune constanta intre hotel si oaspeti. Datorita functiei de monitorizare centralizata si in timp real oferita de platforma, managerii hotelului sunt capabili sa intervina prompt si sa rezolve orice probleme care apar pe afisaje individuale sau grupuri de afisaje.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  1 intrebare

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal