Televizor LED Smart HISENSE 55U8GQ, Ultra HD 4K, 139cm

Cod produs: UHD55U8GQ
Televizor LED Smart HISENSE 55U8GQ, Ultra HD 4K, 139cm
Televizor LED Smart HISENSE 55U8GQ, Ultra HD 4K, 139cm
Televizor LED Smart HISENSE 55U8GQ, Ultra HD 4K, 139cm
Televizor LED Smart HISENSE 55U8GQ, Ultra HD 4K, 139cm
Televizor LED Smart HISENSE 55U8GQ, Ultra HD 4K, 139cm
Televizor LED Smart HISENSE 55U8GQ, Ultra HD 4K, 139cm
Televizor LED Smart HISENSE 55U8GQ, Ultra HD 4K, 139cm
Televizor LED Smart HISENSE 55U8GQ, Ultra HD 4K, 139cm
 
PRP:
3.799,00 lei
3.099,90 lei
Include taxa verde: 14,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
Garantie de conformitate: 24 luni
 • Descriere

  Vezi incredibilul

  ULED 4K

  Tehnologia Hisense ULED® a impins limitele calitatii imaginii, ceea ce va aduce culori autentice, contrast stralucitor, miscare clara si detalii distincte. Solutia Hisense 4K nu numai ca va permite sa prindeti mai multe detalii la rezolutia 3840x2160, dar inseamna si ca obtineti redare locala 4K si streaming de continut 4K.

  Precum un fluture, un miez puternic poate schimba totul.

  Motor Hi-View

  Motorul Hi-View este un motor exclusiv care va ofera o experienta extraordinara.

  Fiecare culoare, culoare precisa, culoare vie

  Culoare quantum dot

  Peste 1 MILIARD de culori furnizate de Hisense Quantum Dot Color. Mai larg, mai precis, mai echilibrat... toate pentru a arata culori adevarate si o lume vie.

  Control separat al luminii, contrast mai precis, experienta mai buna

  Full Array cu estompare locala

  Hisense U8 TV adopta tehnica Full Array Local Dimming Pro pentru a schimba luminile din partea de jos in lumini de fundal pentru a preveni interferentele diferitelor zone de afisare. Luminile de fundal sunt impartite in mai multe zone pentru controlul zonelor corespunzatoare ale ecranului.

  De la 0,005 la 1000

  Luminozitate maxima de 1000 niti

  Luminozitatea maxima de 1000 niti imbunatateste gama dinamica de la cele mai intunecate la cele mai luminoase zone de la TELEVIZOR. In plus, luminozitatea maxima ridicata ajuta la portretizarea conditiilor naturale de iluminare ale fiecarei scene.

  Nu este nevoie sa descoperiti detalii in umbra, detaliile vor fi prezente

  Dolby Vision, HDR10+

  Prin marirea contrastului dintre cele mai deschise si cele mai intunecate nuante cadru cu cadru, tehnica HDR 10 ajuta televizorul sa afiseze imagini extrem de realiste.

  Starea se schimba, continutul se schimba, HDR se schimba, dar cea mai buna experienta nu se schimba

  Dobly Vision IQ

  Dolby Vision IQ va ajusta automat imaginile HDR in functie de continutul curent si de conditiile de lumina externa, pentru a crea cea mai buna experienta pentru dvs.

  Nu pierde actiunea

  Mod Sport, Ultra Motion

  Panoul nativ de 120Hz si tehnica MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation) vor reduce tremurarea si deformarea imaginii, toate pentru a va oferi o experienta captivanta. Bucurati-va de fiecare meci!

  Adu cinematograful acasa

  IMAX Imbunatatit

  Televizorul certificat IMAX ENHANCED va optimiza sunetele, culoarea, luminozitatea si contrastul pentru a rivaliza cu calitatea cinematografica - aducand experienta cinematografica direct la tine acasa.

  Vezi filmul original

  Mod Cineast

  Modul cineast va pastra setarile originale (de exemplu, raportul de aspect, culorile, sunetele si contrastul) pentru a afisa cele mai autentice scene din filme. Veti putea experimenta direct filmele asa cum si-au dorit regizorii.

  Vino si stai in mijlocul scenei

  Dolby Atmos, 2.1.2 Multi-Channel Surround

  Suport pentru mai multe difuzoare care lucreaza impreuna, fiecare cu sunetele lor individuale. Dolby Atmos® transmite sunetul in fiecare colt al camerei pentru a crea o experienta audio de teatru 3D. O mai buna protectie a claritatii va ajuta chiar sa auziti respiratia actorilor sau blana falfaind a animalelor.

  Veni, Vidi, Vici! (Am venit, am vazut, am invins!)

  Mod Joc, ALLM, VRR

  Cand conectati un joc, functia ALLM a HDMI 2.1 va comuta automat televizorul in Modul joc, care include Modul Latenta Scazuta. Timpul de raspuns mai mic si decalajul redus va vor ajuta sa jucati bine pentru a castiga fiecare joc! Functia eARC a HDMI 2.1 va garanteaza ca fiecare sunet poate fi transmis imediat, astfel incat sa puteti auzi fiecare miscare a inamicului!

  Fiecare imagine are propriul stil

  Optimizare Imagine AI

  Identifica automat subiectul (de exemplu, cerul, oamenii, sportul etc.) imaginii curente, apoi ajusteaza calitatea imaginii pentru a avea cea mai buna performanta pentru utilizarea curenta.

  Mai mult TV, mai putina oglinda

  Ecran anti-stralucire

  Ecranul antireflex va scadea semnificativ nivelul de reflexie, ceea ce va ofera o experienta de vizionare remarcabila in zilele insorite sau cu imprejurimile din sticla.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1 recenzie

 • Intrebari
  3 intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal