Cod produs: UHD65A7GQ

Televizor QLED Smart HISENSE 65A7GQ, Ultra HD 4K, 164cm

3.92 din 5 (13 recenzii)
2.899,90
-20%
2.319,92 lei
in anumite magazine
Diagonala: 164 cm
Culoare: Negru
 • Negru

 • Descriere

  Descopera lumea reala in miliarde de culori

  Culoare quantum dot

  Punctul cuantic este un fel de nanomaterial de ultima generatie. Televizorul Hisense cu tehnologie cuantica cu puncte poate reproduce peste un miliard de culori pe ecran. Are avantajul afisarii gamei color si imbunatateste in mod eficient realismul culorilor.

  Imbratiseaza culorile vietii

  Gama larga de culori

  Folosirea opticii sofisticate si a tehnologiilor de imbunatatire a culorilor in televizoare aduce o paleta mai larga de culori la viata.

  4X rezolutie 2K

  Rezolutie 4K

  Vedeti ce v-a lipsit din imaginea clara si precisa, adica de 4 ori rezolutia Full HD.

  Nu pierde niciodată nici un detaliu

  Dolby Vision HDR

  Detaliile pierdute în zonele cele mai întunecate și luminoase ale imaginii sunt păstrate, oferind un aspect mai dinamic.

  Placerea audiovizualului cinematografic

  Dolby Atmos

  Televizorul Hisense cu Dolby Atmos poate folosi mai multe difuzoare care lucreaza impreuna, fiecare cu sunetele lor individuale. Sunetele sunt transmise in fiecare colt al camerei dvs. pentru a crea o experienta audio de teatru 3D. O protectie mai buna a claritatii va ajuta sa auziti chiar si respiratia actorilor sau blana falfaind a animalelor.

  Ca pe stadion

  Mod sport, miscare lina

  Cand televizorul Hisense detecteaza un semnal sportiv, acesta trece in modul Sport pentru o experienta reala ca pe stadion.

  Castiga orice joc fara intarzieri

  Mod Jocuri & ALLM

  Modul automat cu latenta scazuta (ALLM) poate activa automat modul de joc pentru a minimiza intarzierea de intrare atunci cand este conectat un dispozitiv de joc, astfel incat sa va puteti bucura de o experienta de joc mai lina.

  Un TV Smart care este pur si simplu minunat

  Alimentat de VIDAA U5.0

  VIDAA este un sistem inteligent rapid si simplu, care poate economisi timp de pornire si accesa rapid aplicatii mari pentru a va face televizorul mai interesant.

  Fara butoane, doar o simpla comanda vocala!

  Control Vocal VIDAA

  Nu are nevoie de dispozitive externe si de alti asistenti, VIDAA este gata sa va ajute. Cautati filme, muzica si vremeO Doar rosteste!

  Imbunatatirea automata pentru scene specifice

  Optimizare Imagine AI

  Tehnologia AI Picture Optimization, echipata cu recunoasterea inteligenta a scenariilor in timp real, poate captura instantaneu fiecare cadru al imaginii si orice semnal de intrare video, apoi poate identifica si optimiza automat setarile de calitate a imaginii in functie de cerintele specifice de calitate a imaginii ale scenelor.

  Achizitia dvs. conteaza, sanatatea conteaza mai mult

  TÜV Nivel lumina albastra scazut

  Certificat de TÜV Rheinland, s-a dovedit ca Hisense A7 reduce la minimum efectele nocive si va protejeaza ochii prin reducerea raportului de lumina albastra, chiar si dupa o lunga perioada de timp.

  Vizualizati ecranul confortabil in orice lumina

  Sensor + Lumina Ambientala

  Televizoarele Hisense detecteaza automat luminozitatea ambientala si regleaza setarile TV pentru a mentine setarile optime de luminozitate si contrast, indiferent de modul in care lumina se schimba in jurul tau. Stati pe spate, relaxati-va si lasati televizorul sa-si faca treaba.

  Un singur televizor, placere nesfarsita

  Conctivitate multipla

  Extindeti-va posibilitatile. Cu porturi HDMI, sloturi USB, Wi-Fi si Bluetooth, puteti conecta mai multe dispozitive si surse externe la televizor.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 14,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  3.92
  13

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor