Televizor QLED Smart SAMSUNG 55Q67RA, Ultra HD 4K, HDR, 138 cm

Cod produs: UHDQE55Q67RA
Televizor QLED Smart SAMSUNG 55Q67RA, Ultra HD 4K, HDR, 138 cm
Televizor QLED Smart SAMSUNG 55Q67RA, Ultra HD 4K, HDR, 138 cm
Televizor QLED Smart SAMSUNG 55Q67RA, Ultra HD 4K, HDR, 138 cm
Televizor QLED Smart SAMSUNG 55Q67RA, Ultra HD 4K, HDR, 138 cm
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  QLED este o parte din realitate

  100% volum de culoare cu tehnologia Quantum Dot

  Culori vii la fel ca în realitate. Cu ajutorul tehnologiei inovative Quantum Dot, televizoarele QLED redau culorile la un volum de 100%, oferind culori vibrante atât în scenele întunecate cât și în cele luminoase.

  Procesor Quantum 4K

  Inteligenta sporeste calitatea imaginii, adaptand continutul la conitiile de vizionare in timp real.

  Modul Ambient

  Uita de ecranul negru si transforma-l in arta.

  Soundbar optimizat pentru QLED

  Imagini HDR in orice moment.

  Quantum HDR 4X

  Vez toate detaliile din imaginile intunecate. Quantum HDR analizeaza imaginea scena cu scena si adapteaza iluminarea pentru a reda stralucirea fiecarui moment.

  Vezi imaginea in ansamblu

  Totul devine foarte real pe un ecran mai mare. Vei fi in mijlocul actiunii, traind fiecare faza a meciului si simtind explozia tribunelor. Nu ai fost niciodata mai aproape.

  Input lag mai mic

  Nu lasa intarzierile de procesare sa te incetineasca! Folosind tehnologia FreeSync (VRR), QLED reduce intreruperile de imagine si iti ofera toate avantajele pentru a castiga. Fii pregatit pentru victorii epice, cu viteza oferita de QLED.

  *Tehnologia FreeSync reduce intarzierile de procesare avand mai putine probleme legate de intreruperi si sacadari ale imaginii. **VRR (Variable Refresh Rate) optimizeaza fiecare scena de joc in functie de sursa de joc

  Game enhancer

  Pentru a castiga ai nevoie de controlul total. Dynamic Black Equalizer iti ofera o vizibilitate mai buna pentru imaginile intunecate si analizeaza in detaliu scenele pentru a optimiza calitatea imaginii. Imbunatateste chiar si sunetul, pentru a te lasa absorbit de joc.

  *Continutul ecranului reprezinta imagini simulate si au doar scop demonstrativ

  Toate facute posibile de un procesor extraordinar

  Procesor Quantum 4K

  Descopera puterea procesorului Quantum 4K. Foloseste propriul algoritm AI Upscaling pentru a afisa imagini mai clare, si in acelasi timp adapteaza luminozitatea si sunetul la incaperea ta. Procesorul QLED converteste imaginile la rezolutie maxima pentru a-ti oferi o experienta minunata.

  AI Upscaling

  Cu AI Upscaling vezi cele mai mici detalii. QLED foloseste machine learning pentru a reduce zgomotul de imagine, a evidentia detalii si pentru a defini conturul imaginilor sau textului. Acum te poti bucura de continut la o rezolutie aproape 4K.

  *Experienta de vizionare poate varia in functie de tipul si formatul continutului. AI Upscaling poate fi incompatibil cand este realizata conexiunea PC si in anumite conditii de joc.

  Modul Inteligent

  Ambianta camerei tale se poate schimba, iar televizorul trebuie sa se adapteze. Modul Inteligent al televizorului adapteaza luminozitatea si volumul. Poate adapta chiar si sunetul pentru a se potrivi continutul TV, precum amplificarea dialogului sau evidentierea vocii solistului in concert.

  Design minimalist, impact urias.

  Aspectul televizorului nu ar trebui sa iti preia atentia de la imagine. Designul minimalist are la baza o rama subtire care-ti mentine atentia asupra imaginii.

  Fara ecranul negru pe perete

  Modul Ambient

  Dinamic chiar si atunci cand este oprit. Modul Ambient transforma televizorul intr-un obiect de decor, perfect asortat casei tale. In locul unui ecran negru, vei vedea imagini importante care se potrivesc stilului tau de viata.

  Decor

  Seteaza ca imagine interactiva pentru fundal, perfect adaptata decorului.

  Informatii

  Poti afisa informatii precum ora si data

  Albumul meu

  Afiseaza toate fotografiile preferate de pe dispozitivul tau mobil. Se transforma in galeria ta personala.

  Opere de arta

  Iubitorii de arta vor admira lucrari deosebite ale artistilor celebri, toate sub umbrela unei varietati de teme.

  Personalizeaza-ti ecranul

  Setarea imaginii de fundal

  Televizorul foloseste o fotografie a peretelui pentru a reconstitui imaginea pe ecran. Este incadrat perfect in decorul camerei.

  Puncte drepte

  Televizorul detecteaza paleta de culori din camera si le aplica imaginii de pe ecran.

  Mono matt

  Foloseste numeroase filtre pentu a-ti transforma pozele in opere de arta.

  Grila de iluminare

  Iluminare speciala, pentru ocazii speciale. Selecteaza dintr-o varietate de optiuni, precum neon, si joaca-te putin cu decorul tau.

  Acces facil la continut si control simplificat

  Televizorul devine si mai inteligent cu Smart Hub si One Remote. Tot continutul dorit la o apasare de buton, de pe set-top box pe consola, in aplicatii si live TV. Ai nevoie de o singura telecomanda.

  Acces facil la continut si control simplificat

  Televizorul devine si mai inteligent cu Smart Hub si One Remote. Tot continutul dorit la o apasare de buton, de pe set-top box pe consola, in aplicatii si live TV. Ai nevoie de o singura telecomanda.

  Mai multe conexiuni

  Compatibil cu

  QLED poate fi inceputul unui nou stil de viata, mai conectat Se conecteaza cu difuzoare sau dispozitive mobile chiar si apartinand altor marci.

  AirPlay 2

  QLED functioneaza impreuna cu Apple pentru prima data. Cu AirPlay 2 integrat poti face streaming sau sharing de continut continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizeaza continutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul QLED.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  4 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal