Cod produs: JOCPS4TESOBC

The Elder Scrolls Online Blackwood Collection PS4

134,90
-19%
109,27 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Elder Scrolls Online Blackwood Collection contine peste 200 de ore de continut

  • Morrowind (2017) (includes Tamriel Unlimited (2015)
  • Summerset (2018)
  • Elsweyr (2019)
  • Greymoor (2020)
  • Blackwood (2021)

  Gates of Oblivion este o aventura cu povestea epica si premiata Elder Scrolls Online, care cuprinde toate cele patru actualizari din 2021, inclusiv Flames of Ambition DLC dungeon pack, the Blackwood Chapter, DLC dungeon pack, si Q4 Story DLC. Amplasat cu mai bine de 800 de ani inainte de evenimentele din The Elder Scrolls IV: Oblivion, jucatorii vor explora o varietate de locatii din zona Blackwood, de la orasul familiar Leyawiin si reintoarcerea lui Gideon, pana la mlastinile tulburi din Blackwood, inainte de a se aventura in cele din urma adanc in zonele moarte unde jucatorii vor descoperi complotul Daedric.

  Capitolul Blackwood introduce insotitorii The Elder Scrolls Online pentru prima data. Odata deblocati, jucatorii vor putea explora Tamriel cu sprijinul suplimentar pe care un insotitor il ofera in intregime. Insotitorii sunt prieteni aventurosi in Tamriel care pot fi upgradati, le pot fi atribuite abilitati sau roluri, echipati cu obiecte si chiar au propriul lor sistem de raportare. Au propriile lor seturi de like-uri si dislike-uri, iar jucatorii pot debloca quest-uri pentru povestilor lor pe masura ce se adancesc in joc. Cu amenintarea distructiva Daedric care il terorizeaza pe Nirn, nu strica niciodata sa ai alaturi un prieten permanent!

  Noii jucatori si veteranii pot folosi functia actualizata pentru personaje noi care intra in lumea Tamriel si, cu mii de ore de continut din care sa aleaga, jucatorii vor fi gata sa ia parte la aventurile uimitoare pe care le vor gasi inauntru!

 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor