Cod produs: JOCPS4THISITPOL

This Is the Police PS4

 
Reducere
50%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • DISPONIBIL PE:

  Patrunde intr-o lume a coruptiei, a crimei si a intrigii, in rolul lui Jack Boyd, Police Chief in Freeburg, un oras in care infractionalitatea a scapat de sub control.

  Tu poti decide daca Jack reuseste sa iasa la pensie cu niste economii frumoase in cont, sau cu psihicul la pamant… sau mai rau…

  Va trebui sa iti conduci echipa, sa raspunzi la apelurile de urgenta si sa investighezi infractiunile din acest oras al faradelegii. Mafia lucreaza in spatele scenei si conduce practic intregul oras cu un pumn de fier. Intre timp, primarul se foloseste de orice ocazie pentru a-si asigura un avantaj politic.

  Alege-ti cu atentie solutiile pentru fiecare situatie, pe masura ce se desfasoara. Uneori vei avea de-a face cu diverse crize si situatii de urgenta, alteori va trebui sa negociezi cu sefii mafiei din Freeburg. Presa te va asalta cu intrebari si va trebui chiar sa depui marturie in diverse procese. Oare vei fi capabil sa eviti catastrofa si sa reusesti sa iesi (intreg) la pensie?

  Ai o misiune clara: aduna $500,000 in 180 de zile, inainte ca Jack Boyd sa iasa la pensie. Cum? Depinde doar de tine.

  • Decizii, decizii! This Is the Police are o poveste intunecata, iar reactiile tale au un real impact asupra jocului… si asupra sortii lui Jack Boyd.
  • The Good, the Bad, and... the Ugly? Seful politiei din Freeburg are de-a face cu tot felul de oameni. Depinde doar de tine sa descoperi infractorii si sa decizi cum sa ii bagi dupa gratii.
  • Fa-ti datoria! Ca sef al Freeburg PD, Jack trebuie sa raspunda la urgente, sa isi conduca echipa de ofiteri de politie, sa isi apere departamentul de presiunile primariei si de sicanele unui primar corupt, si multe altele.
  • Rezolva cazurile si aduna dovezi impotriva bandelor criminale din Freeburg.
  • Navigheaza apele periculoase ale politicii din Freeburg. Toata lumea iti ofera favoruri… daca esti dispus sa platesti pretul.
  • Poveste ampla, cu dialog vorbit*: in rolul lui Jack Boyd, Jon St. John, vocea lui Duke Nukem.

  *in limba engleza. Jocul nu are subtitrari in limba romana.

 • Caseta tehnica

  TitluThis Is the Police PS4
  GenAdventure, Strategy
  Optiune de jocSingle-player
  PlatformaPS4
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Recomandare varsta (PEGI)16+
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare22.03.2017
  ProducatorTHQ Nordic
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.