Cod produs: JOCXBONETITANF

Titanfall Xbox One

 
Reducere
50%
19,95lei
39,90
Stoc epuizat
 • Titanfall

  ATENTIE! Se joaca doar online. Pentru utilizarea jocului este necesar un abonament Xbox Live Gold (se vinde separat).

  Titanfall este titlul de debut pentru Respawn Entertainment ce ii are la baza pe co-creatorii Call of Duty, care si-au unit abilitatile si experienta pentru a realiza un nou gen de shooter pentru noua generatie.

  Actiunea se petrece in viitor, iar Titanfall iti ofera libertatea de a lupta atat ca pilot de elita cat si prin pilotarea gigantilor Titani, echipati cu armuri extrem de grele.

  Titanfall a regandit lupta fundamentala si miscarea oferindu-le jucatorilor abilitatea de a schimba strategiile in timpul zborului si atacului in functie de situatie.

  Cheama-ti in lupta Titanul, preia controlul pentru a nimici inamicii, dar ai grija ca si adversarii au Titani.

  Viitorul Online Multiplayer Action – Jocul este in totalitate Multiplayer si ofera o noua experienta ce combina actiunea fast-paced online cu momentele clasice pe care le regasim in campanii. Intersectarea celor doua moduri reprezinta o mare parte din identitatea Titanfall.

  Infiintat in 2010, Respawn Entertainment a fost format de catre Vince Zampella si Jason West, fosti co-fondatori ai Infinity Ward si doi dintre co-creatorii francizei Call of Duty.

 • Caseta tehnica

  TitluTitanfall Xbox One
  GenShooter
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare11.03.2014
  ProducatorEA Games
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.