Cod produs: JOCXONERSSIEGE

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Xbox One

 
Reducere
50%
74,95lei
149,90
In anumite magazine
 •  

  DISPONIBIL PE:

   *ATENTIE!!! Se joaca doar online. Pentru utilizarea jocului este necesar un abonament Xbox LIVE Gold (se vinde separat).

   

  Tom Clancy's Rainbow Six Siege vine in continuarea renumitei serii de jocuri first-person shooter produse in studiourile Ubisoft Montreal.

  Tom Clancy's Rainbow Six Siege ii invita pe jucatori sa devina maestri in luptele in medii restranse. Confruntarile intense, periculozitatea maxima, tactica, lupta in echipa si actiunea exploziva creeaza o experienta de joc fara egal. Gameplay-ul defineste un nou standard in domeniul shooter-elor, pe linia definita de excelentele jocuri Tom Clancy's Rainbow Six lansate de-a lungul anilor.

   

   

  Caracteristici principale Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

   

  SIEGE GAMEPLAY

  Pentru prima data in Rainbow Six, jucatorii se angajeaza in asedii - un nou tip de asalt. Inamicii au acum mijloacele de a transforma mediul de joc intr-o adevarata fortareata: pot pregati capcane, se pot fortifica si isi pot crea sisteme defensive pentru a interzice accesul echipelor Rainbow.

   

  Pentru a face fata acestei provocari, jucatorii se bucura de un nivel de libertate de decizie fara precedent in seria Rainbow Six. Combinatia de harti tactice, drone de supraveghere si un nou sistem de coborare in rapel garanteaza o multitudine de optiuni pentru planificare, atac si dezamorsarea situatiilor critice.

   

  UNITATI ANTITERO

  Membrii echipelor antitero sunt antrenati pentru situatii extreme, precum salvarea ostaticilor cu precizie chirurgicala. Din pozitia de specialisti "short range", antrenamentul lor se axeaza pe mediile interioare. Opereaza in echipe restranse si sunt experti in luptele la apropiere, demolari si asalturi coordonate. Rainbow Six Siege include cinci dintre cele mai renumite CTU (Counter-Terrorism Units) din lume: British SAS, American SWAT, French GIGN, German GSG9 si Russian SPETSNAZ.

   

  Acesti specialisti vin cu propria expertiza in situatiile de tip Siege, precum si personalitate si specializare proprii. Unii sunt specializati in asalt, altii in defensiva. Jucatorii pot combina aceste elemente pentru a crea noi strategii de echipa.

   

  DISTRUGERE PROCEDURALA

  Gameplay-ul din Rainbow Six Siege are in centru distrugerea mediului de joc, gratie motorului Realblast creat in studiourile Ubisoft Montreal. Jucatorii pot distruge peretii pentru a deschide noi linii de foc. Se pot crea brese in tavan si in podea pentru a obtine noi puncte de acces. Toate elementele din mediul de joc reactioneaza realist, dinamic si in mod unic, in functie de calibrul munitiei si de cantitatea de explozibil utilizata.  In Rainbow Six Siege, distrugerea planificata poate reprezenta cheia victoriei.

 • Caseta tehnica

  TitluTom Clancy's Rainbow Six: Siege Xbox One
  GenFirst-person shooter (FPS)
  Optiune de jocCo-op, Multiplayer, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament Xbox Live
  PlatformaXbox One
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Recomandare varsta (PEGI)18+
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare01.12.2015
  ProducatorUbisoft
 • 4.71 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.