Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: CSM82K2XCE

Toner LEXMARK 82K2XCE, cyan

 
1.999,99lei
Stoc epuizat

 • Ciclul de viata al cartusului Unison Corporate, bazat pe dorinta ca niciun reziduu sa nu ajunga la groapa de gunoi si pe economia circulara, se desfasoara in UE.

  Toner Unison™

  Esentiala pentru performanta sistemului de imprimare Lexmark, formula unica a tonerului Unison™ ofera in permanenta o calitate deosebita a imaginii, asigura fiabilitatea pe termen lung a sistemului de imprimare si promoveaza o durabilitate superioara - toate acestea in cadrul unui sistem de imprimare inovator, care nu necesita scuturarea cartusului.

  Programul de colectare a cartuselor Lexmark

  Grija fata de mediul inconjurator nu a fost niciodata mai simpla. Reciclati toate consumabilele Lexmark utilizate, lasandu-ne pe noi sa avem grija de detalii. Este simplu, inteligent si intotdeauna gratuit.

  Cartuse de toner Corporate

  Motivati de angajamentul nostru pentru responsabilitatea sociala corporatista si bazandu-ne pe dorinta ca niciun reziduu sa nu ajunga la groapa de gunoi si pe economia circulara, cartusele Lexmark Corporate A4 CS/CX si MS/MX duc la un nivel superior inovatiile de sustenabilitate oferite de sistemul de imprimare cu toner Unison. Cartusele Corporate sunt produse in UE. Acest fapt asigura o disponibilitate unitara a produselor, minimizeaza impactul asupra mediului pe lantul de aprovizionare si mentine productia in cadrul economiei locale.

  Proiectate sa functioneze optim impreuna

  Consumabilele Lexmark originale sunt proiectate pentru a functiona optim impreuna cu imprimanta dvs. Lexmark, oferind o calitate de imprimare excelenta de la prima pana la ultima pagina.

  Cartuse Lexmark Return Program

  Cartusele Lexmark de tip Return Program sunt cartuse de imprimare brevetate, vandute cu o reducere in schimbul acordului clientului pentru cerintele de licenta, conform carora cartusul va fi utilizat o singura data si va fi returnat numai la Lexmark pentru reconditionare si/sau reciclare. Cartusele Return Program sunt oferite sub licenta pentru o singura utilizare si sunt proiectate sa nu mai functioneze dupa livrarea unei cantitati fixe de toner. Cand inlocuirea devine necesara, in cartus ramane o cantitate variabila de toner. In plus, cartusul este proiectat pentru a actualiza automat memoria imprimantei, in scopul de a oferi protectie impotriva introducerii unor cartuse contrafacute si/sau cartuse de la o terta parte neautorizata. In cazul in care clientul nu este de acord cu aceste conditii, sunt disponibile cartuse inlocuitoare, comercializate fara aceste conditii, prin intermediul site-ului www.lexmark.com.

  Capacitate mare

  Economisiti si in acelasi timp beneficiati de o calitate premium cu ajutorul cartuselor Lexmark originale. Cartusele de capacitate mare ofera un cost mai redus pe pagina si genereaza mai multe pagini decat cartusele de capacitate standard. Perfecte pentru imprimarea la volum mare.

 • Caracteristici generale

  Tip produsToner
  FormatXL
  Set / PachetNu
  CompatibilitateCX825/860
  Durata de viata (pagini)~22000

  Altele

  CuloareCyan
  Greutate (Kg)1.38
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.

   Include taxa verde in valoare de 0,80 lei.