Toner original LEXMARK 70C20CE 702CE Return Program, cyan

Cod produs: CSM70C20CE
 
359,99 lei
Include taxa verde: 0,80 lei.
stoc epuizat

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere


  Ciclul de viata al cartusului Unison Corporate, bazat pe dorinta ca niciun reziduu sa nu ajunga la groapa de gunoi si pe economia circulara, se desfasoara in UE.

  Cartuse Lexmark din programul de returnare

  Cartusele Lexmark din Programul de returnare sunt cartuse de imprimare brevetate, vandute cu o reducere in schimbul acordului clientului pentru cerintele de licenta, conform carora cartusul va fi utilizat o singura data si va fi returnat numai la Lexmark pentru reconditionare si/sau reciclare. Cartusele din Programul de returnare sunt oferite sub licenta pentru o singura utilizare si sunt proiectate sa nu mai functioneze dupa livrarea unei cantitati fixe de toner. Cand inlocuirea devine necesara, in cartus ramane o cantitate variabila de toner. In plus, cartusul este proiectat pentru a actualiza automat memoria imprimantei, in scopul de a oferi protectie impotriva introducerii unor cartuse contrafacute sau terta parte neautorizate. In cazul in care clientul nu este de acord cu aceste conditii, sunt disponibile cartuse inlocuitoare, comercializate fara aceste conditii, prin intermediul site-ului www.lexmark.com.

  Productivitate standard

  Cu ajutorul cartuselor Lexmark originale, pastrati costurile initiale la un nivel redus si calitatea la un nivel ridicat. Cartusele cu productivitate standard ofera un cost de achizitionare mai redus si genereaza mai putine pagini decat cartusele cu productivitate mare. Perfecte pentru imprimarea la volum redus.

  Rezultate optime impreuna

  Consumabilele Lexmark originale sunt proiectate pentru a functiona optim impreuna cu imprimanta dvs. Lexmark, oferind o calitate de imprimare excelenta de la prima pana la ultima pagina.

  Toner Unison™

  Esentiala pentru performanta sistemului de imprimare Lexmark, formula unica a tonerului Unison™ ofera in permanenta o calitate deosebita a imaginii, asigura fiabilitatea pe termen lung a sistemului de imprimare si promoveaza o durabilitate superioara - toate acestea in cadrul unui sistem de imprimare inovator, care nu necesita scuturarea cartusului.

  Programul de colectare a cartuselor Lexmark

  Comportamentul ecologic nu a fost niciodata mai simplu. Reciclati toate consumabilele Lexmark utilizate, lasandu-ne pe noi sa avem grija de detalii. Este simplu, inteligent si intotdeauna gratuit.

  Cartuse de toner, Corporate

  Motivati de angajamentul nostru pentru responsabilitatea sociala corporatista si bazandu-ne pe dorinta ca niciun reziduu sa nu ajunga la groapa de gunoi si pe economia circulara, cartusele Lexmark Corporate A4 CS/CX si MS/MX duc la un nivel superior inovatiile de sustenabilitate oferite de sistemul de imprimare cu toner Unison. Cartusele Corporate sunt fabricate in UE. Acest fapt asigura o disponibilitate unitara a produselor, minimizeaza impactul asupra mediului al lantului de aprovizionare si mentine productia in cadrul economiei locale.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal