Toner original LEXMARK 82K2HME, magenta

Cod produs: CSM82K2HME
 
1.679,90 lei
Include taxa verde: 0,80 lei.
stoc epuizat
 • Descriere


  Ciclul de viata al cartusului Unison Corporate, bazat pe dorinta ca niciun reziduu sa nu ajunga la groapa de gunoi si pe economia circulara, se desfasoara in UE.

  Cartuse Lexmark Return Program

  Cartusele Lexmark din Programul de returnare sunt cartuse de imprimare brevetate, vandute cu o reducere in schimbul acordului clientului pentru cerintele de licenta, conform carora cartusul va fi utilizat o singura data si va fi returnat numai la Lexmark pentru reconditionare si/sau reciclare. Cartusele din Programul de returnare sunt oferite sub licenta pentru o singura utilizare si sunt proiectate sa nu mai functioneze dupa livrarea unei cantitati fixe de toner. Cand inlocuirea devine necesara, in cartus ramane o cantitate variabila de toner. In plus, cartusul este proiectat pentru a actualiza automat memoria imprimantei, in scopul de a oferi protectie impotriva introducerii unor cartuse contrafacute si/sau cartuse de la o terta parte neautorizata. In cazul in care clientul nu este de acord cu aceste conditii, sunt disponibile cartuse inlocuitoare, comercializate fara aceste conditii, prin intermediul site-ului www.lexmark.com.

  Cartuse de toner, Corporate

  Motivati de angajamentul nostru pentru responsabilitatea sociala corporatista si bazandu-ne pe dorinta ca niciun reziduu sa nu ajunga la groapa de gunoi si pe economia circulara, cartusele Lexmark Corporate A4 CS/CX si MS/MX duc la un nivel superior inovatiile de sustenabilitate oferite de sistemul de imprimare cu toner Unison. Cartusele Corporate sunt produse in UE. Acest fapt asigura o disponibilitate unitara a produselor, minimizeaza impactul asupra mediului pe lantul de aprovizionare si mentine productia in cadrul economiei locale.

  Productivitate mare

  Maximizati-va economiile si beneficiati de o calitate premium cu ajutorul cartuselor Lexmark originale. Cartusele cu productivitate mare ofera un cost mai redus pe pagina si genereaza mai multe pagini decat cartusele cu productivitate standard. Perfecte pentru imprimarea la volum mare.

  Proiectate sa functioneze optim impreuna

  Consumabilele Lexmark originale sunt proiectate pentru a functiona optim impreuna cu imprimanta dvs. Lexmark, oferind o calitate de imprimare excelenta de la prima pana la ultima pagina.

  Toner Unison™

  Esentiala pentru performanta sistemului de imprimare Lexmark, formula unica a tonerului Unison™ ofera in permanenta o calitate deosebita a imaginii, asigura fiabilitatea pe termen lung a sistemului de imprimare si promoveaza o durabilitate superioara - toate acestea in cadrul unui sistem de imprimare inovator, care nu necesita scuturarea cartusului.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal