Cod produs: JOCPCTOTALWAR2

Total War: Rome II - Enemy at the Gates Edition PC

 
Reducere
28%
39,53lei
54,90
In anumite magazine
 • Total War: Rome II - Enemy at the Gates Edition PC contine:

  • Rome II: Emperor Edition
  • Hanibal at the Gates (DLC campanie)
  • Empire Divided (DLC campanie)
  Pana unde vei merge pentru Roma? Devino prima superputere a lumii si condu cea mai incredibila si vasta masinarie de razboi din antichitate. Domina-ti inamicii maiestosului tau imperiu prin forta militara, economica si politica.

  Ascensiunea ta va iti va aduce admiratie din partea adeptilor, dar va atrage si lacomie si gelozie, chiar din partea celor mai loiali aliati. Vei fi inselat, sau vei insela primul? Cat de mult esti dispus sa sacrifici pentru Roma? Vei salva republica sau o vei conduce ca un dictator?

  Total War: ROME II Enemy at the Gates Edition te pune la conducerea primei super-puteri din lume si a celei mai puternice masinarii de razboi a lumii antice. Trebuie sa iti domini adversarii prin orice mijloace, militar, economic si politic. Ascensiunea ta va provoca atat admiratie, cat si invidie, pana si din partea celor mai apropiati aliati.

  Vei deveni oare victima tradarii sau vei fi primul care va intoarce armele impotriva unui vechi aliat? Vei lupta pentru salvarea Republicii, sau pentru a deveni imparat, prin orice mijloace?

  Caracteristici principale Total War: ROME II

  - Planifica-ti cucerirea lumii cunoscute in masivul mod de campanie pe ture (insotit de mod cooperativ sau competitiv in doi jucatori). Conspiratii, politica, intriga, revolte, loialitate, onoare, ambititie, tradare. Deciziile tale vor rescrie istoria.

  - Construieste armate vaste si porneste pe campul de batalie in lupte in timp real. Abilitatile tale tactice vor fi puse cu adevarat la incercare, pentru ca vei controla armate formate din zeci de mii de soldati, in batalii terestre si navale, dar si in asedii, desfasurate la o scara incredibila.

  - Lupta pentru gloria Romei. Preia controlul asupra uneia dintre cele trei familii, sau condu una dintre numeroasele civilizatii rivale – fiecare ofera o experienta de joc diferita, cu sute de unitati unice, de la arme de asediu si cavalerie grea si pana la legionari cu armuri din fier si berserkeri barbari.

  Grafica din Total War: ROME II este fenomenala: orasele antice si armatele imense iti sunt prezentate cu un detaliu grafic incredibil, iar bataliile iti vor taia rasuflarea. Camera din joc iti permite sa vezi cum soldatii aclama victoria sau striga de durere atunci cand isi dau viata in haosul din prima linie a frontului, iar noua perspectiva tactica (situata mult deasupra campului de lupta) iti permite sa mentii o imagine globala clara, pentru a putea lua decizii strategice corecte.

  Experienta de joc poate fi adaptata in functie de preferintele jucatorilor, atat la nivel de gameplay, cat si in ceea ce priveste performanta pe diverse placi video. Producatorii au optimizat motorul grafic al jocului pentru o functionare fara probleme nu doar pe sisteme foarte performante, ci si pe sisteme low-end.

 • Caseta tehnica

  TitluTotal War: Rome II - Enemy at the Gates Edition
  SerieTotal War
  GenStrategy
  Optiune de jocMultiplayer, Single-player
  PlatformaPC
  EditieStandard
  Recomandare varsta (PEGI)12+
  Tip licentaRetail
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare06.02.2020
  ProducatorSEGA
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.