Tweeter auto JBL CLUB 750T, 45W RMS, 1.9 cm

Cod produs: SPACLUB750T
 
149,90 lei
Include taxa verde: 1,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Conul de polipropilena rezistent la ultraviolete este amortizat acustic.

  Fiecare membrana Club este conceputa pentru a oferi o calitate a sunetului fara rezonanta, in timp ce rezista la caldura si umiditatea existente in orice tip de autovehicul.

  Membrana Plus One™

  Membrana Plus One™ asigura in general o suprafata mai mare decat altele din aceeasi clasa – rezultatul fiind un randament superior, un raspuns in frecventa extins, mai multa muzicalitate.

  Tweetere PEI

  Difuzoarele Club redau un sunet fin curat si frecvente inalte clare cu o dispersie excelenta, datorita tweeterelor PEI.

  Inalta performanta – pentru toti

  Difuzoarele coaxiale si pe componente din seria Club aduc legendarul sunet JBL in mai multe autovehicule. Aspectul lor compact inseamna ca acestea se vor potrivi in majoritatea masinilor si camioanelor de pe sosea, in timp ce senzitivitatea ridicata ofera performante remarcabile, chiar si atunci cand sunt alimentate de catre aparatele din fabrica. Conurile de polipropilena rigide cu designul Plus One™, ofera un bas puternic si o durata lunga de viata. Tweeterele PEI redau frecvente inalte fine. Disponibile intr-o gama de dimensiuni standard 3", 4", 5-1/4", 6", 6-1/2", 6" x 8" si 4" x 6" coaxiale, 6" x 9" 3-cai si 5-1/4", 6-1/2", si 6" x 9" pe componente — acestea sunt upgrade-ul perfect de la difuzoarele din fabrica.

  Design de inalta senzitivitate

  Randamentul ridicat al difuzoarelor Club poate produce un sunet puternic, facandu-le ideale pentru orice aplicatie, chiar si cand folosesti un aparat din fabrica de putere mica.

  Dimensiuni critice reduse

  Difuzoarele Club sunt disponibile intr-o gama de dimensiuni standard si cu un aspect compact ce le permite sa se incadreze in aproape orice tip de autovehicul.

  Preturi competitive

  Difuzoarele Club ofera sunet Jbl la preturi accesibile.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal