Umidificator de aer BEKO ATH8130, 2l, alb

Cod produs: UMDATH8130
Umidificator de aer BEKO ATH8130, 2l, alb
Umidificator de aer BEKO ATH8130, 2l, alb
Umidificator de aer BEKO ATH8130, 2l, alb
Umidificator de aer BEKO ATH8130, 2l, alb
Umidificator de aer BEKO ATH8130, 2l, alb
 
171,46
-30%
120,02 lei
Include taxa verde: 1,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Umidificator de aer BEKO ATH8130

  E-VAPOR FUNCTION

  Pentru o calitate a aerului cat mai buna, cat si pentru a evita pielea uscata, iritarea gatului sau craparea buzelor, umidificatoarele Beko ofera solutia perfecta! Cu functia E-Vapor, aerul este filtrate printr-o structura de tip fagure, creand un efect natural de evaporare, care permite o umezire uniforma a aerului. Pentru a evita o suprasaturatie a umiditatii din atmosfera, aerul uscat este umidificat treptat, pe masura ce este evacuat, pentru ca tu sa te simti cat mai confortabil!

  MOD STANDARD

  Umidificatorul va functiona constant, pastrand umiditatea la un nivel cat mai sanatos si confortabil pentru tine!

  MOD SLEEP

  Aparatul de umidificare va functiona cu un nivel al zgomotului extrem de mic si un nivel redus al luminozitatii afisajului, pentru ca tu sa te bucuri de un somn linistit.

  EASY CLEAN

  Designul umidificatorului Beko perminte curatarea usoara a tuturor componentelor, fiind usor de intretinut. Recomandam curatarea saptamanala a umidificatorului fiind necesara pentru a asigura o umiditate sanatoasa.

  SENZOR DE UMIDITATE

  Poti verifica oricand nivelul umiditatii ambientale! Umidificatorul Beko este prevazut cu un higrometru, dispozitiv ce masoara constant umiditatea aerului.

  DEDURIZAREA APEI UTILIZATE

  Pentru o dedurizare eficienta a apei utilizate, umidificatorul Beko vine insotit de un rezervor special care filtreaza particulele minerale din apa. Pentru o functionare optima se recomanda scufundarea rezervorului in apa sarata timp de 6 ore la 30 de zile de utilizare.

  MOD SMART

  Pentru ca tu sa nu ai nici o grija, modul Smart permite umidificarea constanta a aerului, schimband automat functiile aparatului: la un nivel de umiditate sub 45%, umidificatorul va intra in modalitatea Standard, pornind modul Heat care permite o umidificare mult mai rapida a aerului; intre 45% si 60%, modul Heat se va opri automat, ramanand strict pe modul Standard, la un nivel de umiditate peste 60% se va activa modul Sleep, care are un nivel al zgomotului redus, iar peste 70% umidificatorul va intra in modul Stand By, pentru a evita suprasaturarea umiditatii din aer.

  TIMER

  Ai de ales intre 13 perioade predeterminate pentru functionare a umidificatorului, de la 0 la 12 ore, timpul ramas de functionare fiind vizibil pe display-ul Smart LED, alaturi de valoarile umiditatii.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal