Detergent pentru masina de spalat vase FINISH All in One, 100 tablete

Cod produs: CONFINAIOR100
Detergent pentru masina de spalat vase FINISH All in One, 100 tablete
 
69,99 lei
in anumite magazine
Numar spalari
 • Descriere

  All in One - Curatare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Finish All in 1 face fata sarcinilor dificile. Finish PowerBall activeaza puternic tableta pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare, de fiecare data.

  Descoperiti gama noastra de produse pentru rezultate optime la curatare.

  1. Curatare puternica.

  2. Actiune de pre-inmuiere.

  3. Indeparteaza petele de ceai.

  4. Functie de sare.

  5. Functie de clatire.

  6. Dizolvarea grasimilor.

  7. Actiune la temperatura scazuta.

  8. Protectia filtrului.

  9. Protejeaza masina impotriva depunerilor de calcar.

  10. Protejeaza paharele.

  Curatare puternica de fiecare data

  Inainte/Dupa

  Finish All in 1 face fata sarcinilor dificile, eliminand chiar si resturile intarite, oferindu-va o curatare puternica, chiar de la prima incercare, de fiecare data

  Actiune la temperatura scazuta

  Rezultate uimitoare chiar si la temperaturi reduse.  Recomandat de marii producatori de masini de spalat vase: Bosch, Beko, Siemens, Neff, Gaggenau  Instructiuni utilizare:

  Manipulati NUMAI cu mainile uscate.

  Pentru cele mai bune rezultate plasati tableta in dozatorul uscat. Nu desfaceti tableta. Daca tableta nu se potriveste, consultati producatorul masinii de spalat vase sau manualul pentru instructiuni. Pentru cele mai bune rezultate in cicluri scurte, puneti tableta Finish All-in pe podeaua masinii de spalat vase, langa filtru. Resigilati intotdeauna pachetul dupa utilizare. Pastrati departe de caldura si de umiditate. Finish Solutie de Clatire este recomandata pentru cele mai bune rezultate de uscare.

  • Nu desigilati tableta
  • Nu o plasati in cosul pentru tacamuri
  • Camera de dozare nu trebuie sa fie umeda
  • Puneti tableta in camera de dozare
  • Resigilati pachetul dupa utilizare

  Informatii de siguranta:

  Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor/ echipament de protectie a fetei. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: Consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.

  Nu inghititi produsul. Daca s-a intamplat acest lucru, consultati urgent un medic. Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti energic cu apa din abundenta.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  4 recenzii

 • Intrebari1 intrebare

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal