Unitate optica Blu-Ray Writer ASUS BW-16D1H, 16x, negru, bulk

Cod produs: CSABW16D1HTBLKB
Unitate optica Blu-Ray Writer ASUS BW-16D1H, 16x, negru, bulk
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  ASUS BW-16D1HT este o unitate de inscriptionare Blu-ray foarte puternica si economica din punct de vedere al consumului, capabila sa inscriptioneze discuri in format BD la viteze 16X. Datorita suportului pentru tehnologia M-Disc, utilizatorii pot stoca amintirile lor cele mai pretioase pentru o durata de pana la un mileniu. Multumita suportului pentru formatul BDXL, capacitatea maxima de stocare este de 128GB pe un singur disc, facand din acest model solutia perfecta pentru cei aflati in cautarea unui solutii de stocare totale.

  Suport M-Disc

  Solutie de stocare a datelor cu rezistenta de 1000 de ani. Salveaza-ti amintirile cele mai pretioase si datele pentru pana la 1,000 de ani.

  Suport BDXL

  Format special dedicat stocarii unei cantitati foarte mari de date. Experimenteaza viitorul stocarii de date pe sisteme optice prin intermediul formatului BDXL, ce suporta pana la 128GB spatiu de stocare!

  E-Green

  Unitatea optica cea mai eficienta energetic. Modul de asteptare eficient reduce functionarea unitatii optice cu pana la 50%, pentru economie de energie.

 • Specificatii

 • Recenzii
  3
  4 recenzii

 • Intrebari1 intrebare

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal