Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: UPSATENPRO2000

Unitate UPS NJOY Aten Pro 2000, 2000VA, Schuko

 
1.799,90lei
Stoc epuizat
 • Aten PRO 1000

  Santinela Retelei

  Am conceput seria Aten PRO pentru a oferi o solutie pentru echipamentele sensibile la fluctuatiile de energie, astfel incat computerele tale sa fie protejate mereu. Pentru ca stim cat de importanta este munca ta iti oferim un produs cu dubla conversie on-line pentru protectia serverelor, a retelelor de date si voce sau a aplicatiilor industriale usoare.

  Mentine functionarea continua, chiar si in timpul penelor de curent sau a fluctuatiilor de tensiune si supratensiune, cu timp de transfer zero. Aten PRO 1000 este un produs ce iti ofera siguranta si incredere in momentele in care ai nevoie.

  Alimentarea cu energie electrica de calitate este critica pentru servere, retele de date si voce si nu numai. Este extrem de important ca acestea sa fie alimentate in permanenta cu o tensiune aflata in parametri nominali.

  Iesire Sinusoidala Pura

  Seria Aten livreaza curent cu unde sinusoidale pure, identice sau mai clare decat curentul de la priza. Beneficiile de functionare ale echipamentului includ claritate optima pe linie, fara zgomot sau distorsiuni armonice. Astfel seria Aten asigura functionarea corecta si indelungata a echipamentelor.

  Timp de Transfer Zero

  O caracteristica importanta a acestui produs este timpul de transfer zero. Astfel comutarea alimentarii aparatelor de pe retea pe invertorul din UPS, se face instant fara ca munca si echipamentele tale sa fie afectate de caderile sau fluctuatiile de curent.

  Mod Economic

  Modul de economisire a energiei este o optiune fantastica pentru a reduce costurile la energia electrica. Atunci cand tensiunea de intrare este in intervalul de reglementare, UPS-ul Aten va trece tensiunea pe bypass catre iesire pentru a economisi energia. Această configuratie UPS de economisire a energiei este o optiune viabila pentru cresterea eficientei energetice pe tot parcursul operatiunilor tale.

 • Caracteristici generale

  Putere maxima (VA)2000
  Tensiune iesire (V)230 VAC
  Putere maxima (W)1800
  Tip operatiuneOn-line
  Tensiune intrare (V)110 - 300Vac
  Frecventa (Hz)40 - 70

  Acumulator

  Autonomie25% sarcina ~ 25 min, 50% sarcina ~ 10 min, 75% sarcina ~ 6 min, 100% sarcina ~ 3 min
  Timp de reincarcareTipic 4 ore pana la 90% din capacitate
  BaterieSigilata si protejata impotriva scurgerilor, 12V / 9AH x 2

  Informatii suplimentare

  Cu DisplayDa
  Avertizare sonoraNu
  PorturiUSB, RS-232
  Conectori Schuko3
  Afisaj / Panou comandaMod AC, mod baterie, nivel incarcare, nivel baterie, tensiunea de intrare, tensiunea de iesire, suprasarcina, eroare, baterie descarcata
  Alte detaliiSoftware management inclus, Posibilitatea de monitorizare & control prin USB, Iesire sinusoidala pura, Compatibil generator, Mod Economic
  Continut pachet1 x Unitate UPs

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareNegru
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.