Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: DV-COLPIXARORIUP

UP! - Pixar O-Ring Collection DVD

 
Reducere
20%
23,92lei
29,90
Stoc epuizat
 • Imaginatia revolutionara a celor de la Pixar Animation Studios si apreciatul regizor al filmului Monsters, Inc. ne ofera acum o minunata aventura hilara, pentru care nici macar cerul nu mai reprezinta limita...

  Carl Fredricksen, un vanzator de baloane iesit la pensie, este in parte un spirit pus pe sotii si in parte un visator gata pentru ultima lui sansa de a mai trai un moment incitant, in zbor.

  Legandu-si de casa mii de baloane, Carl decoleaza catre lumea pierduta a visurilor sale din copilarie. Dar fara stirea lui, Russell - un explorator de 8 ani excesiv de zelos, care nu s-a aventurat niciodata afara din curtea propriei case - se afla in momentul nepotrivit, la locul nepotrivit, adica pe veranda casei lui Carl. Cel mai putin probabil duet din lume ajunge pe noi culmi si intalneste prieteni fantastici precum Dug, un caine cu o zgarda speciala, care ii permite sa vorbeasca, sau Kevin, o specie rara de pasare care are mai bine de 4 metri inaltime, dar nu poate sa zboare. Cum sunt obligati sa ramana impreuna in salbaticia junglei, Carl ajunge sa isi dea seama ca, uneori, cele mai mari aventuri ale vietii nu sunt cele pe care ti-ai propus sa le cauti.

 • Caseta tehnica

  Titlu in limba originaraUp! - Pixar O-Ring Collection
  Suport mediaDVD
  GenAnimatie
  AudientaAG
  Numar discuri1
  Data lansarii2009
  Durata (min)93

  Informatii suplimentare

  DistributieEdward Asner, Jordan Nagai, John Ratzenberger
  RegiePete Docter, Bob Peterson
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.