Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: MSUDH8444RX

Uscator de rufe BEKO DH8444RX, Pompa de caldura, 8kg, 16 programe, Clasa A++, alb

 
Reducere
35%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Eco Gentle - Heat Pump

  Tehnologia uscatoarelor de rufe Beko prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie. Eco Gentle Heat Pump permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale.

  Optisense ®

  Tehnologia optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale.Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit. In plus, senzorul special pentru detectarea scaderilor de tensiune protejeaza si prelungeste durata de viata a uscatorului de rufe.

  Aquawave ®

  Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave, creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare uscare.

  Baby Protect ®

  Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei. Acest program dedicat permite uscarea rufelor bebelusului in conditii optime, cu un plus de grija pentru persoanele cu pielea sensibila.

  Programe cu temporizare

  Uscatoarele de rufe Beko sunt dotate cu senzori care detecteaza nivelul de umiditate si asigura o actiune de uscare blanda a articolelor delicate, precum cele din matase, la o temperatura scazuta.

  Auto Anti sifonare

  Functia Auto anti-sifonare se activeaza automat daca rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului. Prin miscarea lenta a tamburului rufele sunt separate, mai putin compacte prevenind astfel sifonarea acestora.

  Child-Lock

  Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al uscatorului de rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor uscatorului.

  S Shape

  Design-ul S Shape asigura o spalare mult mai silentioasa decat masinile de spalat rufe standard cu ajutorul peretilor laterali in forma de S care reduc nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Functionare ultra-silentioasa, pentru confort deplin!

  Jeans

  Uscare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase, care sunt mai dificil de uscat prin programele obisnuite, in special de-a lungul tivurilor, unde grosimea panzei este mult mai mare. Programul Jeans este ideal pentru uscarea blugilor si a hainelor de tip polar.

  Shirts '30

  Un program special care iti permite sa ai doua camasi gata de purtat in doar 30 de minute. Actioneaza bland, la temperaturi scazute, protejand tesatura camasilor tale preferate.

  Outdoor/Sports

  Cycling, jogging, drumetii... Beko este suporterul oficial al miscarii in aer liber si a conceput un program special pentru pasionatii de sport si activitati in aer liber. Utilizand o temperatura de spalare de 40°C, programul Sport este recomandat articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac, cu un grad scazut de murdarie.

  Mix

  Esti prea ocupat sa sortezi hainele in functie de tesaturi? Programul Mix permite uscarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al uscatorului de rufe.

  Wool Protect

  Acest program asigura o actiune de uscare blanda si in deplina siguranta a articolelor din lana.

  Xpress SuperShort

  Programul asigura uscarea unei incarcaturi de 2 Kg in doar 35 de minute. Astfel, ai haine gata de purtat in timp record.

  Daily

  Un program practic si util pentru incarcarea articolelor sintetice sau din bumbac ce necesita uscare zilnica.

  Refresh

  Acum exista o solutie alternativa pentru hainele care nu sunt destul de murdare pentru a fi spalate, dar nici destul de curate pentru a fi purtate. Programul Refresh scapa de mirosurile din hainele putin purtate in doar 30 de minute. Aerul cald circula in interiorul tamburului si reîmprospateaza hainele care nu au nevoie efectiv de o spalare.

  Delicates

  Flexibilitate garantata. Poti selecta timpul optim de uscare intre 10 si 160 de minute pentru a obtine o uscare perfecta la temperaturi scazute.

 • Caracteristici generale

  TipUscator cu pompa de caldura
  Clasa eficienta energeticaA++
  Clasa eficienta condensareA
  Capacitate uscare (kg)8
  Afisaj / Panou comandaLCD
  Numar programe uscare16
  ProgrameJeans, Daily, Xpress, Wool refresh, Sportswear, BabyProtect, Delicates, Time programmes, Shirts 30', Refresh, Mix, Synthetics Cupboard Dry, Synthetics Iron Dry, Cotton Extra Dry, Cotton Cupboard Dry, Cotton Iron Dry
  Functii / OptiuniAdjustment of Dryness Level, Program Follower, Child Lock, Time Delay,Remain Time Display, Buzzer, Water Tank Full Indicator,Condenser Cleaning Indicator, Filter Cleaning Indicator, Direct Drain

  Caracteristici tehnice

  Consum energetic la uscare (kWh/ciclu)Incarcare completa: 1.94; Incarcare partiala: 1.11
  Consum energetic la uscare anual (kWh)235
  Durata ciclului de uscare (min)Bumbac incarcare completa: 185; Bumbac incarcare partiala: 114
  Unghi de deschidere hublou (grade)155
  Volum cuva (l)118
  Nivel de zgomot (dB)65

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareAlb
  Dimensiuni (L x A x I cm)59.7 x 65.4 x 84.6
  Greutate (Kg)49.5
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.