Uscator de rufe BOSCH WTW8761BY, Condensare si Pompa de caldura, 9kg, 14 programe, Clasa A++, alb

Cod produs: MSUWTW8761BY
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Uscator de rufe cu pompa de caldura si SelfCleaning Condenser™. Performanta ridicata si consum redus de energie in permanenta in clasa de eficienta A++

  • SelfCleaning Condenser™: sistemul de curatare automata a condensatorului asigura o performanta inalta de uscare si un consum energetic redus.
  • Sistemul SensitiveDrying: structura unica a tamburului protejeaza tesaturile si asigura rezultate de uscare remarcabile, fara a sifona rufele.
  • Extrem de silentios: doar 64 dB
  • DirectSelect-Display: afisaj full touch LED Display si selector de programe iluminat pentru utilizare usoara si intuitiva.
  Nu vei mai curata niciodata condensatorul. Datorita condensatorului cu auto-curatare.

  Condensatorul cu auto-curatare care nu necesita intretinere este usor de utilizat si te scuteste de curatarea obositoare. Datorita acestei inovatii, condensatorul este curatat automat de pana la patru ori in timpul procesului de uscare. Uscatoarele de rufe cu pompa de caldura Bosch usuca deosebit de economic pe toata durata de functionare a aparatului, cu uscatorul functionand la intreaga capacitate.

  Pereti laterali AntiVibration: mai multa stabilitate, mai putine vibratii.

  Noul design al peretilor laterali nu este numai aspectuos: sistemul asigura mai multa stabilitate si reduce vibratiile. Izolatia imbunatatita regleaza, de asemenea, nivelurile de zgomot, facand masinile de spalat rufe foarte silentioase, chiar si in timpul ciclului de centrifugare.

  Uscare delicata a tesaturilor cu Sensitive Drying System.

  Cu Sensitive Drying System, rufele sunt uscate delicat si uniform datorita tamburului cu structura unica ce permite circulatia eficienta a aerului cald. Ca rezultat vei avea rufe moi, fara cute.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal