Uscator de rufe GRUNDIG GTN482617GCH, HomeWhiz, Wi-Fi, Pompa de caldura, 8kg, 16 programe, Clasa A+++, alb

Cod produs: MSUGTN482617GCH
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Incepem de acasa

  Suntem Grundig.

  Am adus oamenii impreuna inca de la inceputurile noastre. Mai intai in jurul radioului, apoi in jurul televizorului. Apoi de acolo, in fiecare colt al casei.

  Scopul nostru este sa ii inspiram pe oameni sa faca un pas mic catre un viitor mai bun, in fiecare zi, acasa – acolo unde invatam valorile umane cele mai de pret.

  Credem intr-un design sustenabil, care pune oamenii mai intai si respecta Planeta, fiind in acelasi timp armonios estetic si cu standard inalte de calitate.

  HOMEWHIZ

  De acum te poti relaxa in timp ce tinutele tale preferate se usuca. Cu ajutorul aplicatiei Homewhiz poti programa inceperea ciclului de uscare a hainelor, poti urmari durata acestuia sau poti costumiza programele de uscare in functie detipul tesaturii. Mai mult, daca intampini o problema poti gasi manualul aparatului tau in meniul aplicatiei sau poti solicita ajutor specializat din meniul Help. In plus, aplicatia Homewhiz iti asigura conectivitatea cu celelalte dispozitive smart de la Grundig.De exemplu, iti poti folosi de la distanta diverse functii ale uscatorului, masinii de spalat rufe, vase sau ale cuptorului, de pe telefon, tableta sau smart TV.
  Tehnologie avansata de uscare

  Tehnologia avansata de uscare iti permite sa usuci rufele rapid si delicat, utilizand aceasta optiune la temperaturi mai scazute. Astfel, poti pastra aspectul de nou pentru mai mult timp, avand grija de rufele tale. Spalarea si uscarea hainelor nu au fost niciodata atat de simple si placute.

  TimeSaver

  Combina programul rapid de spalare de 30 de minute cu programul MiniWash de 14 minute, iar hainele tale vor fi gata de purtat in mai putin de o ora.

  Motor Eco Inverter

  Motorul Eco Inverter reduce consumul de energie electrica la un minim absolut, fiind cu pana la 70% mai eficient fata de clasa A+++, cea mai eficienta clasa energetica de pana acum.

  Wool Protect

  Datorita ciclului de rotire cu viteza redusa si a algoritmului special conceput, programul inlatura riscul frecarii fibrelor in timpul spalarii hainelor de lana, prevenind astfel deteriorarea acestora.

  Espress Dry

  Modul de uscare ExpresDry deruleaza un program standard mai rapid decat alte uscatoare de capacitate 8 kg. O incarcare de 8 kg poate fi uscata in 115 minute - cu 24% mai rapid decat un program standard din clasa energetica A+ - sau masina poate fi setata optional la un mod standard de eficienta energetica A+++ si un timp de uscare de 152 de minute.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.39
  18 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal