Ventilator cu picior BEKO EFS7700W, 26 trepte de viteza, 40 cm, 60 W, alb

Cod produs: VNTEFS7700W
 
419,90
-50%
209,95 lei
Include taxa verde: 1,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Ventilator cu picior BEKO EFS7700W, 26 trepte de viteza, 40 cm, 60 W, alb

  Exista multe perceptii asupra temperaturii perfecte, iar noi avem solutia pentru toate. Ventilatorul cu picior EFS7700W de la Beko vine dotat cu 10 palete si 26 de viteze, care il fac potrivit in casa ta, oricat de calduros ai fi. Mai mult, modul Briza Naturala face ca ventilatorul sa isi adapteze automat fluxul de aer asa incat sa asigure o briza racoroasa in incapere.

  Performanta ridicata

  Datorita puterii motorului de 60 W, a celor 10 palete, a modurilor diferite de functionare si a celor 26 de trepte de viteza acest ventilator asigura distributia perfecta a aerului si potriveste in orice incapere.

  Mod briza natural

  Selecteaza modul Briza Naturala daca vrei ca ventilatorul Beko sa isi adapteze automat fluxul de aer astfel incat tu sa simti oriunde ai fi o briza racoroasa.

  26 trepte de viteza

  Tu alegi setarile ventilatorului tau in functie de preferintele si nevoile tale. Aparatul are 26 de viteze si astfel poti indeplini dorintele celor mai pretentiosi membrii ai familiei.

  Tehnologii Ingenioase

  Silentios max 61 dBa

  Chiar si atunci cand este selectata viteza maxima, ventilatorul nu produce un zgomot mai mare de 61 dba. Prin trecerea la treapta 1 de viteza se reduce nivelul de zgomot cu pana la 54% ajungandu-se la 28 dba pentru acele momente cand ai nevoie de liniste.

  Timer 2in1 de pornire si oprire

  Poti seta cand sa porneasca ventilatorul sau cat sa functioneze utilizand functiiile Timing, pornire sau oprire, care opereaza intr-un interval de 1 pana 24 ore. Uita de grija facturilor la energia electrica si bucura-te de confort cu ajutorul ventilatorului Beko.

  Display LED

  Urmaresti usor setarile aparatului direct pe displayul LED , iar pentru economisirea energiei displayul LED se va inchide dupa 60" de inactivitate. Se reactiveaza imediat daca este actionat oricare buton al telecomenzii sau al aparatului.


  Mod Sleep

  Obtine un nivel de confort ridicat utilizand modul Sleep! Pentruvmomentele in care ai nevoie de liniste sau in timpul noptiivactiveaza modul Sleep pentru un flux de aer usor si constant.

  Inaltime ajustabila 22 cm

  Datorita piciorului telescopic poti ajusta inaltimea ventilatorului in functie de preferintele tale si fluxul de aer este redirectionat cu usurinta.

  Oscilatie automata si diametru 40 cm

  Pentru un flux de aer optim in incapere ventilatorul are un diametru de mari dimensiuni si este prevazut cu un sistem de oscilatie automata care poate fi activat din telecomanda.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  4 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal