Videoproiector ACER P1360WBTi, WXGA 1280 x 800p, 4000 lumeni, alb

Cod produs: VPRP1360WBTI
 
2.899,90 lei
Include taxa verde: 2,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni

Beneficii

 • De la 1% dobanda/luna
 • Descriere

  Sistem integrat de prezentare wireless (1)

  Cu Acer CastMaster si / sau alte produse conexe CastMaster, tot ce trebuie sa faceti este sa conectati dispozitivul, sa configurati prezentarea si sa faceti clic o data pe dongle. Acum sunteti gata sa prezentati!

  Luminozitate de 4000 lumeni

  Bucurati-va de imagini clare si vii de la distanta, la lumina zilei sau in camere medii sau mari, cu o luminozitate maxima de 4000 lumeni.

  Proiectie fara fir (1)

  Uitati de cabluri cu optiuni de proiectie fara fir usor de utilizat si un design fara fir (1).

  Rezolutie WXGA

  Cu rezolutia WXGA de 1280x800, proiectezi cu incredere imagini si videoclipuri mai clare si mai detaliate decat in cazul proiectoarelor standard.

  Sistem de retea integrat Crestron ®

  Sistemele Crestron ® va permit sa controlati, sa gestionati si sa monitorizati dispozitivul dvs. de oriunde cu o conexiune la Internet.

  Instalare wireless (1)

  Duplicati cu usurinta prezentari sau materiale didactice cu transmitatorul Acer CastMaster (1) si / sau alte produse legate de CastMaster, oferindu-va o camera wireless pentru prezentarile si intalnirile dvs.

  Plug-and-Play (1)

  Acer CastMaster si / sau alte produse conexe CastMaster sunt sisteme de prezentare wireless compatibile Plug and Play 1 , care ruleaza pe mai multe platforme si pot fi utilizate pentru diferite tipuri de intalniri. Preveniti multe inconveniente cu partajarea fara fir a ecranelor dvs. trecand rapid de la un transmitator la altul.

  Control de catre gazda (1)

  Ca gazda, controlati cu usurinta ritmul prezentarilor dvs. cu un singur clic cu Acer CastMaster si / sau alte produse conexe CastMaster. (1)

  1. Specificatiile variaza in functie de model si / sau regiune.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal