Cod produs: VPRMS630ST

Videoproiector BENQ MS630ST, SVGA (800 x 600)‎, alb-negru

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Economiseste mai multa energie cu tehnologia SmartEco de la BenQ

  Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri, calitate exceptionala a imaginii si optimizarea duratei de viata a lampii. Prin aceasta inovatie, scolile si companiile pot economisi pana la 70% din energia consumata de lampa si pot scadea costurile de mentenanta. Facilitatile de reducere dinamica a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile in orice prezentare.

  Modul SmartEco

  In modul SmartEco, consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosita doar atata lumina cat este necesara.

  Modul LampSave

  Lampile inlocuite la intervale mai mari si mentenanta facuta mai rar inseamna costuri de intretinere mai mici. Modul LampSave va ajuta sa le obtineti prin ajustarea dinamica a consumului lampii in functie de continutul redat pentru a prelungi viata lampii cu pana la 50%, in comparatie cu modul de functionare normal.

  Modul EcoBlank

  Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.

  Suport pentru filme Blu-ray Full HD 3D

  Proiectorul BenQ MS630ST include tehnologie DLPR de ultima generatie cu suport pentru imagini 3D. Scolile pot oferi studentilor o experienta de invatare captivanta, folosind ochelarii 3D si redand continut 3D cu ajutorul unui player Blu-ray.

  Fara constrangeri de spatiu

  Imagineaza-ti libertatea de a avea aceeasi dimensiune a imaginii dar sa fie proeictata de la jumatatea distantei. Cand ai un proiector short-throw nu ai nevoie si de o camera mare pentru a avea imagini de mari dimensiuni.

  Fara lumini orbitoare

  Proiectorul short-throw nu va trimite lumina puternica direct spre ochii celor care stau in fata lui sa prezinte, permitand astfel ca atentia sa fie focalizata catre audienta.

  Fara umbre ce distrag atentia

  Spuneti adio umbrelor deranjante. Cu o proeictie de la aceasta distanta te poti muta fara sa iti fie teama ca obstructionezi imaginea proiectata de proiector pe ecran.

  Mentenanta simplificata pentru proiectoare

  Mentananta usora cu capac de acces rapid la lampa

  Capacul de acces catre lampa proiectorului este pozitionat in partea de sus pentru a avea un acces rapid si simplu, mai ales cand proiectorul este montat in clasa pe tavan.

  Imagini cu o calitate ce nu se pierde

  Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2.000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

  Proiectoare fără tehnologia DLP

  Proiector DLP BenQ

  Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna

  Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

  Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.

 • Caracteristici generale

  Tehnologie3D DLP
  Dimensiune imagine (inch)30 - 300
  Reproducere culori1.07 miliarde
  Contrast13000:1‎
  RezolutieSVGA (800x600)
  Rezolutii suportateVGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
  Compatibilitate video1080i/p, 480i/p, 576i/p, 720p, NTSC, PAL, SECAM
  StandardeHDTV
  Compatibil 3DDa

  Lampa

  Zoom1.2x
  Lentile (mm)F=2.6-2.78, f=10.2-12.24
  Mod functionareNormal / Economic / SmartEco / LampSave
  Durata functionare (h)4500/ 6000/ 6500/ 10000
  Putere (W)196

  Imagine

  Luminozitate3200 ANSI Lumeni
  Rezolutie800 x 600
  Rata de refresh orizontala (KHz)15 -102K
  Rata de refresh verticala (Hz)24-120
  Aspect imagineNativ 4:3 (5 selectabile)
  Moduri de presetare imagineBright, Cinema, Cinema 3D, Prezentare, sRGB, User 1 Mode, User 2 Mode

  Informatii suplimentare

  SunetDifuzor de 10W
  Putere consumata in standby (W)< 0.5
  Putere consumata in functiune (W)Normal 305W, Eco 220W
  Compatibilitate si suport 3DPC: 120Hz Frame Sequential 3D for resolutions up to WXGA</br> PC: 60Hz Top-bottom 3D for resolutions up to SXGA+</br> Video: 60Hz Frame Sequential 3D for resolutions up to 480i&lrm</br> 3D ready (DLP link, PC+Video)</br> 3D (HDMI1.4a)</br> nVidia 3DTV play</br> nVidia 3D Vision</br> 3D comb filter</br> 3D color management
  ConectoriComputer In (D-sub 15pin) x 1 (Share with component)</br> Monitor Out (D-sub 15pin) x 1</br> Composite Video In (RCA) x 1</br> S-Video In (Mini DIN 4pin) x 1</br> HDMI (1.4a) x 2 (One share with MHL2.0)</br> Audio In (Mini Jack) x 1</br> Audio L/R In (RCA) x 1</br> Audio Out (Mini Jack) x 1</br> USB (Type mini B) x 1 (Download &amp; Page Up/ Down)</br> USB (Type A) x1 (1.5A Power Supply)</br> RS232 (DB-9pin) x 1</br> IR Receiver x 2 (Front + Top)
  SecuritateSecurity Bar
  Zgomot33/ 28 dBA (Normal/ Economic mode)‎
  FacilitatiBrilliant color; Presentation timer; Instant restart; Auto Power Off; Quick Cooling; Freeze / Blank; VGA Signal Power On; HDMI Signal Power On
  Alte detaliiOffset proiectie‎: 110% ±5%‎
  Continut pachetMS63OST, Telecomanda cu baterii, Cablu de alimentare, CD, Ghid de instalare rapida, Cablu VGA

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareAlb, Negru
  Greutate (Kg)2.6
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.