Ramanem deschisi pentru tine! Vezi programul celui mai apropiat magazin.

Videoproiector BENQ MX507, XGA, negru

Cod produs: VPRMX507
Fii primul care evalueaza acest produs
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Economiseste mai multa energie cu tehnologia SmartEco de la BenQ

  Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri, calitate exceptionala a imaginii si optimizarea duratei de viata a lampii. Prin aceasta inovatie, scolile si companiile pot economisi pana la 70% din energia consumata de lampa si pot scadea costurile de mentenanta. Facilitatile de reducere dinamica a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile in orice prezentare.

   

  Modul SmartEco

  In modul SmartEco, consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosita doar atata lumina cat este necesara.

   

   

  Modul LampSave

  Lampile inlocuite la intervale mai mari si mentenanta facuta mai rar inseamna costuri de intretinere mai mici. Modul LampSave va ajuta sa le obtineti prin ajustarea dinamica a consumului lampii in functie de continutul redat pentru a prelungi viata lampii cu pana la 50%, in comparatie cu modul de functionare normal.

   

  Modul EcoBlank

  Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.

   

  Modul Nicio sursa detectata

  Cand proiectorul nu mai detecteaza o sursa video, modul Eco Blank este activat automat dupa 3 minute de inactivitate. Curentul nu mai este risipit, iar durata de viata a bateriei este prelungita.

   

  Consum de 0,5W in modul Standby

  Atunci cand nu este folosit, modelul MX507 reduce consumul pana la 0,5W in modul standby, obtinand astfel un nivel de consum ce era greu de atins de modelele anterioare. Acest avans tehnologic ajuta la prelungirea vietii lampii si la reducerea costurilor cu energia electrica.

   

  Sabloane pentru scriere

  Pentru a face munca profesorului mai usoara BenQ a adaugat la MX507 functia de saloane pentru invatare. Poti alege dintre cele patru modele de sabloane: formatul scrisoare, partitura muzicala, foaie de lucru si grafice; acum poti folosi orice tabla intercativa ca si pe o tabla clasica de scoala fara sa trebuiasca sa tragi linii suplimentare.

   

  Instalare rapida

  Cu butonul de Quick Intall (instalare rapida) de pe telecomanda ai acces rapid la functiile legate de instalarea proiectorului din Meniu OSD.

   

   

  Imagini cu o calitate ce nu se pierde

  Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2.000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

   

   

   

  Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesita filtre, pentru o incredere mai mare in calitatea in timp a imaginii si pentru un cost redus de intretinere. Tehnologia SmartEco de la BenQ imbunatateste contrastul si calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp un consum al lampii redus cu pana la 70%.

   

  Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna

  Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

  Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.

   

   

  Eticheta ecoFACTS

  Eticheta ecoFACTS iti spune cat sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

  Dezvoltand produse prietenoase cu mediul, BenQ nu doreste doar sa se conformeze unor norme impotriva poluarii mediului, ci sa creeze dispozitive care sa protejeze activ mediul inconjurator!

  Eticheta ecoFACTS afirma eforturile mari ale companiei BenQ de-a inlocui substantele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului si de-a construi produse ce consuma mai putin.

 • Caracteristici generale

  Tehnologie3D DLP
  Reproducere culori1.07 miliarde
  Contrast13000:1
  RezolutieXGA (1024x768)
  Rezolutii suportateVGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
  Compatibilitate video1080i/p, 480i/p, 576i/p, 720p, NTSC, PAL, SECAM
  StandardeHDTV
  Compatibil 3DDa

  Lampa

  Zoom1.1x
  Lentile (mm)F=2.56-2.68, f=22.04-24.14
  Mod functionareNormal / Economic / SmartEco / LampSave
  Durata functionare (h)4000 / 6000 / 6500 / 10000

  Imagine

  Luminozitate3200 ANSI Lumeni
  Rezolutie1024 x 768
  Diagonala maxima imagine (m)7.62
  Diagonala minima imagine (m)1.52
  Distanta pana la imagine (m)~3.1
  Rata de refresh orizontala (KHz)15 - 102
  Rata de refresh verticala (Hz)23 - 120
  Aspect imagineNativ 4:3 (5 selectabile)
  Moduri de presetare imagineCinema, Dinamic, Prezentare, sRGB, User 1 Mode, User 2 Mode

  Informatii suplimentare

  SunetDifuzor de 2W
  Putere consumata in standby (W)< 0.5
  Putere consumata in functiune (W)Normal 270, Eco 220
  Compatibilitate si suport 3D<p>Frame Sequential: Up to 720p 60Hx (Video), Up to WXGA 120Hz (PC Timing)<br />Side by Side: Up to 1680 x 1050 60Hz (PC Timing) <br />Top Bottom: Up to 1680 x 1050 60Hz (PC Timing)<br />3D ready(DLP link, PC+Video) <br />3D comb filter <br />3D color management</p>
  Conectori<p>2 x Computer In (D-sub 15pin) (Share with component)<br />1 x Monitor Out (D-sub 15pin)<br />1 x Composite Video In (RCA)<br />1 x S-Video In (Mini DIN 4pin)<br />1 x Audio In (Mini Jack)<br />1 x Audio Out (Mini Jack)<br />1 x USB (Type mini B) (Download &amp; Page/down)<br />1 x RS232 (DB-9pin)<br />1 x IR Receiver (Front)</p>
  SecuritateSecurity Bar
  Zgomot33/ 28 dBA (Normal/ Economic mode)
 • 0 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.