Videoproiector OPTOMA EH335, Full HD 1920 x 1080p, 3600 lumeni, alb

Cod produs: VPREH335
 
3.499,90 lei
Include taxa verde: 2,00 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Descriere

  Optoma EH335

  Rezolutie inalta, versatila si puternica

  Perfect pentru prezentari in sali de clasa si sali de sedinte, acest proiector este proiectat pentru a fi utilizat in orice moment al zilei.

  In plus, ofera o conectivitate usoara cu mai multe intrari, inclusiv HDMI, VGA si un difuzor incorporat de 10W. Puteti folosi chiar USB Power pentru a conecta si alimenta un dongle HDMI, cum ar fi Google Chromecast..

  Culori uimitoare

  Oferiti prezentari puternice si lectii educationale cu culori uimitoare. Proiectoarele Optoma asigura performante fiabile de culoare potrivite pentru orice continut si mediu. De la culori precise sRGB pentru imagini reale, la prezentari vibrante. Avem un mod de afisare pentru a raspunde specific nevoilor dvs. Perfect pentru o gama de prezentari grafice si video.

  Full HD 1080p

  Rezolutia 1080p va ofera imagini clare si detaliate din continut HD fara redimensionare sau compresie; perfect pentru vizionarea de filme Blu-ray, difuzare HD si jocuri video.

  Contrast superior

  Adaugati mai multa adancime imaginii cu un proiector cu contrast ridicat. Comparativ cu tehnologia concurenta, proiectoarele Optoma DLP va ofera albi mai stralucitori si negri ultra-bogati, imaginile prind viata, iar textul pare clar - ideal pentru aplicatii de afaceri si educatie.

  3D complet

  Proiectoarele Optoma pot afisa continut 3D adevarat din aproape orice sursa 3D, inclusiv playere Blu-ray 3D, difuzare 3D si console de jocuri de ultima generatie.

  Difuzor integrat

  Un difuzor incorporat ofera suport audio excelent si o configurare usoara, fara a fi nevoie de difuzoare externe costisitoare

  Eco +

  Tehnologia Eco + reuneste caracteristicile de contrast ridicat, durata de viata imbunatatita a lampilor si economisirea de energie usor de utilizat, reducand totodata consumul de energie.

  Oprire automata

  Pot exista cazuri cand proiectorul este lasat sa functioneze atunci cand nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea de energie, functia „auto power off” se opreste automat proiectorul dupa o perioada de timp stabilita, daca nu este utilizat

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal