Vin alb dulce Cotnari Vinoteca 2007, Grasa de Cotnari, 0.75L, Set Somelier

Cod produs: VINSOMEL07CTNR
 
93,99 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Vin alb dulce Cotnari Vinoteca 2007, Grasa de Cotnari, 0.75L, Set Somelier

  Notele degustarii

  De-a lungul istoriei, colectionarea vinurilor valoroase a constituit o reala pasiune pentru o multime de oameni care apreciaza vinul la adevarata lui valoare. Ce bucurie mai mare ar putea fi oferita unui prieten care apreciaza vinul, decat sã-l inviti in vinoteca personala la o mica degustare de vinuri vechi. Cotnari va ofera vinuri de colectie ce provin direct din rezerva producatorului.

  Despre Cotnari

  La Cotnari, vinul ajunge a imbatrani cu rabdare in butoaie de stejar, adapostite in crame racoroase si uitate de timp. Cu peste un milion de sticle, multe dintre ele mai vechi decat salasul in care se odihnesc, vinoteca impresioneaza prin gamele de colectie. Vinurile de Cotnari soptesc secretele traditiei milenare si valideaza trecutul din perspectiva prezentului, dand viata celor mai frumoase trairi.

  Bogat in istorie, acest aur lichid poarta in el pe langa lumina soarelui si bunatatea pamantului si ceva din sufletul faurarului.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal