Cod produs: VIN210000000043

Vin alb sec Crama Serve Cuvee Pacs Pinot Noir si Chardonnay 2020, 0.75L

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Vin alb sec Crama Serve Cuvee Pacs Pinot Noir si Chardonnay 2020, 0.75L

  In 2020 natura a fost cea care ne-a dat cele mai importante lectii. Era de asteptat ca si vinurile din acest an sa cuprinda in structura lor lectiile pamantului, stranse in fiecare boaba de strugure. Intr-o sticla de Cuvée Pacs vei gasi darnicia naturii, care a oferit viticultorilor o recompensa dupa un an dificil. El ne ofera experienta vinului de calitate, cu accente de flori albe de camp si flori de tei pe care il vei bea intr-o clipa de vara, alaturi de oameni dragi, sadind in sufletul tau bucuria prezentului. Spre deosebire de alte vinuri, Cuvée Pacs nu este creat pentru invechire. El reprezinta momentul unic pe care il avem sa celebram prezentul si darurile sale.

  Lasa-l sa isi spuna povestea in tihna

  Glasul viilor s-a auzit mai tare in Dealu Mare in 2020. Poate pentru ca linistea noastra l-a lasat sa isi spuna povestea iar boabele de strugure, ascultand de ritmul neperturbat al naturii, au oferit viticultorilor o surpriza placuta. Dupa grindina din 2019 vita s-a revansat, oferind productii aproape de limita maxima si o calitate exceptionala a strugurelui. Bobul a fost mai mic ca de obicei, cu un raport special intre pielita si must, lucru care a dus la o concentrare a aromelor si a antocianilor.

  Obtinut din Pinot Noir 40%, Chardonnay 30%, Feteasca Alba 25% si Tamaioasa romaneasca 5%, Cuvée Pacs este rezultatul proceselor atent create pentru a obtine un vin usor care te transpune in visul unei veri linistite, cand energia naturii este mai aproape de noi.

  Cele patru soiuri de strugure au fost culese si vinificate separat in volume mici cu mare atentie. Pinot Noir a fost cules in 27 august si vinificat in alb sau cum ii spun francezii ,,Blanc de noir”. Soiurile Chardonnay si Feteasca alba au fost culese in 8, respectiv 12 septembrie din parcele selectate si vinificate in volume mici, cu multa pricepere, la temperatura controlata. Tamaioasa romaneasca, soiul aromat si autohton din acest asamblaj, a fost microvinificat cu o scurta macerare pe pielita, fermentatia decurgand la temperatura scazuta 15-16 °C pentru a pastra aromele. Cand vinurile au fost pregatite s-a trecut la asamblare, dupa tatonari repetate si stabilizare.

  Cuvée Pacs acompaniaza simfonia verilor linistite cu mirosul sau fin si elegant de flori albe de camp, flori de tei, flori de maces. Servit la 12-14 ⁰C, se recomanda sa insoteasca aperitivele sau mesele usoare de vara. Gustul sau proaspat, crocant, citric, fin, ramane persistent si echilibrat pana la final.

  Cuvée Pacs este modul nostru de a crea momente unice, atunci cand clipa este singura certitudine.

 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor