Vin rose demisec Cramele Cotnari Domenii, Busuioaca de Bohotin, 0.75L

Cod produs: VINCOTNACTN17RO
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Vin rose demisec Cotnari Domenii, Busuioaca de Bohotin, 0.75L

  Notele degustarii:

  Busuioaca Rose este nascuta pe cea mai inalta culme a Cotnarilor, in ferma Carjoaia si se distinge prin culoarea sa stralucitoare, roz antic, cu nuante de trandafiri. Bucura cu un gust intens fructat si arome de capsune si fragute de padure.

  Recomandam sa fie consumat cu mancaruri usoare din carne alba si peste usor picante si putin condimentate. Poate fi considerat de altfel si un vin de final de masa.

  Despre Cotnari

  La Cotnari, vinul ajunge a imbatrani cu rabdare in butoaie de stejar, adapostite in crame racoroase si uitate de timp. Cu peste un milion de sticle, multe dintre ele mai vechi decat salasul in care se odihnesc, vinoteca impresioneaza prin gamele de colectie. Vinurile de Cotnari soptesc secretele traditiei milenare si valideaza trecutul din perspectiva prezentului, dand viata celor mai frumoase trairi.

  Bogat in istorie, acest aur lichid poarta in el pe langa lumina soarelui si bunatatea pamantului si ceva din sufletul faurarului.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal