Cod produs: BARCRC6X1

Vin rosu dulce Cramele Cricova Pastoral, 0.75L

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Vin rosu dulce Cramele Cricova Pastoral, 0.75L

  Este un vin dulce licoros de calitate superioara obtinut din soiul Cabernet Sauvignon.Acest vin este vinificat prin metoda clasica, se remarca printr-un gust dulce, structura licoroasa, arome bine pronuntate, si un post gust lung.

  Perla vinificatiei moldave, „Cricova”, este situata chiar in inima Republicii Moldova. La o adancime de 60 de metri, sub supravegherea vinificatorilor, sunt pastrate si maturate cele mai excelente vinuri marca Cricova.

  Aici s-au pastrat cele mai vechi traditii vinicole, astfel, Cricova este prima companie din tara care produce vin spumant dupa metoda celebrului calugar Pierre Perignon – „Méthode Traditionnele”.

  “Cricova” se mandreste nu doar cu produse de cea mai inalta calitate, dar si cu labirinturile sale subterane. Renumitele beciuri adapostesc o colectie remarcabila de vinuri, adunate din toate timpurile si din toate colturile lumii

 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor