Cod produs: VIN006820

Vin rosu sec Cramele Cricova Colectie Codru 2000 Cabernet Sauvignon, 0.75L

5.00 din 5 (7 recenzii)
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Vin rosu sec Cricova Colectie Codru 2000 Cabernet Sauvignon, 0.75L

  Colectia Codru 2000 este un cupaj deosebit numit astfel in cinstea Codrilor Moldovei (rezervatie naturala din din centrul Moldovei). Cupajul fiind identic vinurilor renumite din Bordeaux Franta (nu inzadar, pentru ca suntem pe aceeasi latitudine). 

  Cabernet-Sauvignon 75% si Merlot 25%. Aromele si gustul vinului te duc cu adevarat in codri in perioada de toamna. Aromele de stejar, ciuperci, frunze, trufele, va vor vrea o senzatie deosebita. Asta e un vin ce merita servit la o bucata delicioasa de carne rosie pregatita la foc si servita seara in fata semineului.

  Despre Cricova

  Perla vinificatiei moldave, „Cricova”, este situata chiar in inima Republicii Moldova. La o adancime de 60 de metri, sub supravegherea vinificatorilor, sunt pastrate si maturate cele mai excelente vinuri marca Cricova.

   

  Aici s-au pastrat cele mai vechi traditii vinicole, astfel, Cricova este prima companie din tara care produce vin spumant dupa metoda celebrului calugar Pierre Perignon – „Méthode Traditionnele”.

   

  “Cricova” se mandreste nu doar cu produse de cea mai inalta calitate, dar si cu labirinturile sale subterane. Renumitele beciuri adapostesc o colectie remarcabila de vinuri, adunate din toate timpurile si din toate colturile lumii.

  An recolta: 2000.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  7

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor