Vin spumant rose demisec CRICOVA Traditional, 0.75L, 6 sticle

Cod produs: BARCRC60
 
149,99
-15%
127,49 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Vin Spumant rose demisec CRICOVA Traditional, 0.75L, 6 sticle

  Acest spumant realizat prin fermentatie naturala de calitate, se distringe prin arome fructuoase pronuntate, perlaj echilibrat si persistent.Efervescentul se remarca prin culoarea sa eleganta, buchet fin si un gust placut cu o savoare indelungata.

  Despre Cricova

  Perla vinificatiei moldave, „Cricova”, este situata chiar in inima Republicii Moldova. La o adancime de 60 de metri, sub supravegherea vinificatorilor, sunt pastrate si maturate cele mai excelente vinuri marca Cricova.

  Aici s-au pastrat cele mai vechi traditii vinicole, astfel, Cricova este prima companie din tara care produce vin spumant dupa metoda celebrului calugar Pierre Perignon – „Méthode Traditionnele”.

  “Cricova” se mandreste nu doar cu produse de cea mai inalta calitate, dar si cu labirinturile sale subterane. Renumitele beciuri adapostesc o colectie remarcabila de vinuri, adunate din toate timpurile si din toate colturile lumii.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal