Vitrina frigorifica WHIRLPOOL ADN 201, 320 l, H 173 cm, Clasa D, alb

Cod produs: VFRADN201
Vitrina frigorifica WHIRLPOOL ADN 201, 320 l, H 173 cm, Clasa D, alb
Vitrina frigorifica WHIRLPOOL ADN 201, 320 l, H 173 cm, Clasa D, alb
 
Clasa energetica D
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Gama flexibila

  Aceasta gama de vitrine este conceputa pentru depozitarea si expunerea alimentelor si bauturilor si are capacitati variate, de la 130 litri la 480 litri. Ideal pentru baruri, pub-uri si restaurante.

  Conservare optima

  Datorita usii din sticla cu doua panouri si sistemului de dezghetare automata, aceasta gama de vitrine cu display garanteaza uniformitatea optima a temperaturii si performanta de conservare.

  Folie de protectie pentru usa

  De acum este posibil sa protejezi calitatea bauturilor sau alimentelor de razele ultraviolete calitatea gratie unei folii de protectie care poate fi aplicata pe sticla, fara a schimba neaparat usa. Aceasta folie de protectie poate fi comandata ca accesoriu si este disponibila in diferite dimensiuni in functie de dimensiunea usii.

  Usor de utilizat si instalat

  Toate display-urile vitrinelor sunt echipate cu un panou de control usor de setat si rafturi reglabile, care pot fi inclinate. Au si picioare frontale ajustabile pentru o instalare corecta.

  Usa reversibila cu blocare

  Maner robust si usa reversibila cu incuietoare pentru a se adapta tuturor cerintelor de spatiu, oferind o ergonomie si o utilizare imbunatatite.

 • Specificatii

 • Recenzii
  3
  2 recenzii

 • Intrebari
  Nu exista intrebari

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal